Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

NYTT AVTAL FÖR TOBIAS ANDERSSON

1 mars 2022 16:00
Herr

Toppennyheter för Malmö FBC och herrlaget när poängkungen Tobias Andersson har signerat ett nytt avtal! Här kommer en intervju med Tobias om vad det är som gör att han inte tvekar på att förlänga sitt avtal redan nu och hur han ser på kvällens match.


Vi är mycket nöjda med din förlängning, vad var avgörande för att du valde Malmö ytterligare en säsong?

Framförallt laget, oavsett om det är träning eller match, om det går bra eller dåligt så delas allt med flera av mina närmsta vänner och det är värt oerhört mycket.

I år har du gjort din bästa säsong poängmässigt, vad har du utvecklat mest under säsongen?

Jättesvårt att svara på själv faktiskt, jag har alltid vuxit av att ha en bra omgivning. Det i samband med mycket speltid tror jag är främst bidragande. Sen är jag ju inte purung längre, så all den erfarenhet man samlat på sig hjälper också till.

Nya kedjekamrater denna säsong med många säsonger ihop i Malmö FBC, hur fungerar samarbetet där?

Väldigt bra. Det är väl flera av oss som sett till hela säsongen hittat en nivå vi inte nått upp till tidigare. Jag tror mycket är tack vare att vi kompletterar varandra bra men också att vi trivs med varandra utanför plan. Vi är bra på att höja varandra men absolut inte rädda för att ge kritik när det är befogat.

Formen har svikit lite mot slutet i en övrigt väldigt fin säsong. Tabellen har varit väldigt jämn och helt plötsligt blev matchen mot Lagan otroligt viktig. Vad ska ni göra för att vända på steken idag?

Hitta tillbaka till grunderna och det vi gjorde bra i början av säsongen. Sen är en sån här match så mycket mer än bara rätt taktik. Duellspelet och kampmomenten kommer nog att bli avgörande idag.