Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Presentation av Intermontage

30 april 2024 06:03
Marknad

Under hösten lanserade vi en helt ny ungdomströja och Intermontage var en av företagen som såg det som en självklarhet att bidra till att alla lagen skulle ha sina egna matchtröjor. Här får vi lära känna Intermontage mer.


Under hösten 2023 byttes alla ungdomströjor ut till en enhetlig design och identitet. Intermontage är ett av de företagen som ville bidra till denna stora förändring eftersom de vet hur viktigt det är med en gemenskap och gemensam identitet.

Som ett tack i deras stöttning till vår ungdomsverksamhet får de själva en egen ungdomströja att kunna stoltsera med på sitt kontor.

För er som inte har koll på vad Intermontage är och gör så lått oss lära känna de lite extra.

Om Intermontage

Med över 40 års erfarenhet driver VD Ola Glad, Kalkylator Peter Glad och arbetsledaren Patrik Glad sitt bolag i nuvarande form sedan 1996. Med cirka 20-talet anställda, en omsättning på ca 40 miljoner SEK har de en stabil och trygg tillväxt.

Affärsidén bygger på att leverera högkvalitativa montage av innertak/undertak, mellanväggar, industriabsorbenter och ledpaneler till organisationer, företag och privatpersoner i Skåne och Blekinge. På byggen av allt från arenor, hotell, dagis till renovering av kulturhistoriska byggnader, kontor och privata bostäder. Det handlar om behagliga och trivsamma ljudmiljöer, akustik, arkitektritade speciallösningar, akustikputs till vanliga standardtak.

Hög kvalitét

Varumärket ”Intermontage” står för hög kvalitet och servicenivå. Medarbetare med specialistkompetens inom montage och akustik. Ett långsiktigt och rikt samarbete med de främsta materialleverantörerna som har kunskaper och rådgivning inom allt det senaste som händer inom undertak, akustik, undertaksmontage och specialmontage. Intermontage är certifierade för akustikputs och har med sin digra erfarenhet fått undertaksarbeten för många högklassiga byggen i södra Sverige.

De kan med fördel vara rådgivande tidigt i projektet för att underlätta byggprocessen både tidsmässigt och ekonomiskt. Beroende på vilken ljudmiljö som krävs och önskas finns en mängd olika lösningar i form av exempelvis akustikundertak, akustikplattor och andra akustiksystem.

Tack Intermontage för att ni är med och gör skillnad.

Läs mer och ta gärna kontakt med Intermontage här.