Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Skånes Idrottsledarstipendie till William Ahlgren

29 april 2024 06:30
Ungdom

William Ahlgren är en av våra barn- och ungdomsledare som gör ett fantastiskt arbete. Sparbanksstiftelserna i Skåne* tillsammans med RF-SISU Skåne har delat ut ett stipendie för hans insatser. Grattis William!


Varje år utbildar vi och får fram flera duktiga av barn- och ungdomsledare som är engagerade och genom sitt ledarskap har skapat en trygg, lustfylld och välkomnande miljö för barn och ungdomar.

Sparbanksstiftelserna i Skåne* tillsammans med RF-SISU Skåne hyllar varje år de arbetande idrottsledarna inom barn- och ungdomsidrotten i regionen genom att dela ut 250 stipendier.

Fredagen 26 april överraskades en av våra duktiga unga ledare under sitt ledaruppdrag på Innebandyskolan i Kirsebergs sporthall.

William Ahlgren - En av Skånes idrotttsledare 2024

William Ahlgren är inte bara en ungdomsspelare i Malmö FBC, han är även en samhällsförändrare. Vi är idag glada att kunna gratulera William till en av Skånes 250 stipendiater för hans exceptionella ledarskap och ovärderliga bidrag till både innebandysamhället och våra sociala projekt.

William har visat sig vara en ung, ambitiös och aktiv ledare vars engagemang och dedikation till att stödja och forma barn och ungdomar är inget annat än inspirerande. Inom innebandyn har William utmärkt sig som en förebild för unga spelare genom sitt empatiska och stöttande tillvägagångssätt. Han inte bara delar med sig av sin passion för sporten utan även skapar en trygg och inkluderande miljö där varje individ känner sig sedd och uppmuntrad att växa både som idrottare och som person.

Hans förmåga att coacha och guida unga människor går långt utöver det förväntade, och resultatet är en grupp av spelare som inte bara utvecklar sina färdigheter på planen utan även tar med sig värdefulla livsläxor utanför densamma.

Vad som verkligen utmärker William är dock hans engagemang utanför idrottsvärlden. Genom att aktivt delta i sociala projekt har han visat sitt hjärta och vilja att göra en verklig skillnad i samhället. Hans bidrag till dessa projekt är inget mindre än imponerande, och han har visat sig vara en pålitlig och engagerad medlem i samhället. Genom sin bravur och ödmjuka inställning sprider han en känsla av hopp och möjlighet bland dem han arbetar med.

William Ahlgren är en duktig (ung) ledare som inte bara utmärker sig inom sin egen idrott utan också sträcker sig långt bortom det för att göra världen till en bättre plats för alla. Hans insatser är en påminnelse om kraften i att ge tillbaka och inspirerar andra att följa i hans fotspår. Vi är övertygade om att han är värdig att bli erkänd och hyllad för sitt enastående bidrag till samhället och till nästa generation av unga ledare och medmänniskor.

Om Skånes Idrottsledarstipendier

Sparbanken Skåne beskriver om Skånes Idrottsledarstipendier som att närmare 90 procent av alla barn och ungdomar i Sverige är någon gång under sin uppväxt med i en idrottsförening. Ledarna har därmed en stor betydelse, inte bara för enskilda individer, utan också för samhällets utveckling i stort.

Skånes Idrottsledarstipendier är ett initiativ för att belöna och stödja idrottsledare som gjort betydande insatser för sin förening. Stipendierna ska främja utvecklingen av duktiga idrottsledare och därigenom stärka hela idrottsrörelsen i regionen.

Skånes Idrottsledarstipendier har delats ut sedan 2006.

Förebild som ung ledare

En nyhet för i år är att hela stipendiesumman på 10 000 kr går till den enskilde ledaren. Därför får stipendiaten William 10 000 kr för sina goda ledarinsatser. Stort grattis William! En förebild för våra yngre och äldre ledare i Malmö FBC

  • *Sparbanksstiftelserna i Skåne består av Swedbanks Ägarstiftelse Skåne, Stiftelsen Gripen och Sparbanken Skånes ägarstiftelser Sparbanksstiftelsen Finn, Sparbanksstiftelsen 1826 och Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta.