Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Premiär av ny ledarutbildning

7 maj 2024 06:57
Ungdom

Det blev en fullbokad premiär av nya ledarutbildning i Malmö FBC.


Måndagen 6 maj blev starten på en ny resa för Malmö FBCs sportsliga utveckling. Ett nytt ledarskapsprogram har tagits fram och premiären blev en fullbokad träff med representation som alla lag från ung till äldre träningsgrupp.

Utbildare för kvällen var den välmeriterade och innebandyerfarne herrtränaren Mikael Jeppsson.

Det inleddes med ett teoretiskt pass med både förläsning av Jeppsson såväl som att alla ledare fick tillsammans i mindre grupper diskutera fram:

  • hur ett lag blir ett vinnande lag på och utanför plan
  • hur alla spelare i laget får vara delaktiga
  • hur ledare sätter tydliga regler och framförallt hur vi skapar en FBC-kultur som gäller för ledare såväl som spelare och ungdomsspelares föräldrar.

Efter den teoretiska delen var det dags att testa på flera moment praktiskt med hjälp från flera spelare tillhörandes F06-08 och P07-08.

Övningsinstruktioner gicks igenom med ledarna varvat med spelarna och där emellan stannades övningarna upp för att redogöra för ledarna varför vissa saker kan genomföras på ett eller annat sätt.

Nästa utbildningspass är redan om någon vecka igen. Vi tackar Mikael Jeppsson för en gedigen utbildning och tack till alla ledare som deltog på premiären av nya ledarskapsprogrammet.

Vill du också bli tränare i Malmö FBC, kontakta oss här för mer information.