Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

NYTT AVTAL FÖR PATRIK ROSENQVIST

20 mars 2022 10:00
Herr

Nästa herrspelare att skriva ett nytt avtal med Malmö FBC är lagets "polis" i dubbel bemärkelse, nämligen Patrik Rosenqvist.


Ett annorlunda säsong för egen del där du parerat polis-aspirant och innebandy. Har du blivit en tuffare spelare efter polisutbildningen eller har det påverkat dig något?

Absolut en annorlunda säsong, det har varit svårt att komma in i tempot när jag tränat 1-2 gånger i veckan och spelar ungefär hälften av matcherna. Fokuset har ju varit på polisaspiranten vilket har gjort att innebandyn fått lida lite tyvärr.

Du är en omtyckt lagkamrat och en viktig kugge i truppen, hur gick tankarna med förlängning?

Jag trivs så pass bra i truppen så jag tänkte faktiskt inte på någon annan klubb.

Vad är dina förväntningar på nästa säsong?

Mina förväntningar på nästa säsong är att jag äntligen kan köra på för fullt som vanligt igen nu när aspiranten är över. Med det sagt hoppas jag på att kunna ta en mer stabil plats på plan igen.

Snart går vi på ledighet, innan dess en final i Skånemästerskapen mot ditt gamla lag Lund. Tankar kring den matchen? Är det en försmak inför ett framtida hett skånederby i Allsvenskan nästa säsong?

Har inte tänkt så mycket på matchen men nu när det kommer på tal så ser jag fram emot att "kramas" lite extra med Hugo Norlund. Lund är ett bra lag och det vore väl en enorm missräkning för deras del om de inte går upp i Allsvenskan. Sen är det alltid kul med matcher mot Lund oavsett om det är i DM, serien eller vanlig träningsmatch.

Vi tackar Patrik för pratstunden och önskar lycka till i finalen!

  • reds anm så ska finalen i Skånemästerskapen prel spelas måndagen den 18 april!