Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Daniel Larsson är klar som ny huvudtränare för Dam U

24 april 2024 20:23
DAM U

Malmö FBC utveckling har hittat sin huvudtränare till säsongen 24-25 med Daniel Larsson som har över 10 år som tränare i Häljarps SK.


Daniel Larsson 46 år, är en före detta målvakt som har varit innebandytränare över 10 år. Majoriteten av sin tränartid har varit med Häljarps SK. Där har Daniel utvecklat tjejer från poolspel ända fram till damlag.

Utöver sin roll i Häljarps SK har Daniel varit med på Skånes Innebandyförbunds spelarutveckling under flera år och är med i Tränarnätverket som förbundet drog i gång under 2023.

Daniel Larsson ser sig som en ambitiös tränare som vill stadigt utvecklas och därför kom möjligheten med Malmö FBCs utvecklingslag som ett bra nästa steg.

När vi frågar Daniel hur tankarna går och hur känslan är med gruppen så har han fått en bra känsla över en grupp med stor potential.

”Det är en grupp som haft det lite tufft under denna säsongen (23-24) men jag ser verkligen fram emot att jobba med tjejerna då det finns en bra potential som jag vill hjälpa till att utveckla.”

När vi frågar Daniel vad fokus framåt är svarar han att

”det är en intressant inriktning som Malmö FBC har framför sig och den tror jag stenhårt på.”

Blir det ledigt fram till hösten?

”Nej, vi har kommande veckor full planering på tränarsidan och sedan kör vi i gång i mitten av maj med truppen och då är det full gång med försäsongen. Kommenterar Daniel Larsson

Vi tackar Daniel Larsson för pratstunden och ser fram emot att följa Daniel och Dam Us kommande säsong. Lycka till!