Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Tack Hampus, Isak, Daniel och Alexander

25 april 2024 10:46
HERR A

Med #ibsilly (övergångsperiod) i full gång är det inte bara nya spelare som välkomnas eller kontrakt som förlängs, utan också tiden för avsked. Vi tar nu tillfället i akt att tacka av några av våra spelare från Herr A. Låt oss reflektera över deras bidrag och önska dem all lycka i deras fortsatta karriärer.


I #ibsilly (övergångsperiod) tider är det ju inte enbart spelare som tillkommer eller förlänger sin närvaro utan spelare lämnar tyvärr också. Vi vill därför informera om och ta tillfället i akt att tacka av följande spelare från Herr A.

Hampus Holmberg

Hampus kom till Malmö FBC från IBF Falun Utveckling inför säsongen 21/22. Explosiv och atletisk målvakt med en föredömlig fysik. Totalt blev det 60 matcher i Herr A och nu bär det av till sydligare breddgrader, nämligen Skurups IBK.

Isak Wettergren

Flyttades upp till Herr A från Herr U under säsongen och spelade 12 matcher i Division 1. Stod för en stark prestation med sin energifyllda spelstil. Nästa klubbadress blir Höllvikens IBF.

Daniel Hedegaard

Bland många halvdanskar var Daniel vår riktiga dansk under säsongen. Denna gång blev det bara en säsong i magenta för den resliga forwarden som stod för 17 (10+7) poäng på 24 matcher. Nästa klubbadress blir i hemlandet någonstans ännu ej besämt.

Alexander Stenfeldt

Alexander kom ny till Malmö FBC inför säsongen och spelade 17 matcher i Herr A. Löpstark allsidig forward på vänsterkanten. Ny klubbadress är ännu ej känd.

Lycka till och tack för denna tiden i FBC-familjen