Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Dubbla stolar för Jeppsson

12 september 2019 10:00
Förening

Klubbchefen Mikael Jeppsson sätter sig på dubbla stolar och tar över huvudansvaret för Dam A.


PRESSRELEASE

Jeppsson tar över Malmö FBC damer Mikael Jeppsson är tillbaka som huvudtränare för Malmö FBCs damlag i Svenska Superligan.

Jeppsson blev huvudtränare för Malmö FBCs damlag inför säsongen 2011 – 2012. Laget som då var ett mittenlag i dåvarande Division 1 avancerade till Svenska Superligan på fyra säsongen och på resans gång tog föreningen flera SM-titlar på juniornivå.

”Det har varit nyttigt att varit ifrån huvudtränaruppdraget i två säsonger men nu är jag oerhört laddad för att leda laget igen. Det är till stora delar ett nytt lag vilket är väldigt inspirerande då vi kommer att se utveckling varje vecka. Samtidigt finns det kvar ett gäng spelare som jag vet var jag har och som känner mig väl, dessa blir oerhört viktiga i vår gemensamma utveckling.” Kommenterar Huvudtränare Mikael Jeppsson

Jeppsson kommer fortsatt att inneha rollen som Klubbchef för Malmö FBC men släpper vissa områden till styrelse- och kansliet.

”Jag är tacksam för att vi har kunnat lägga ett pussel så att jag kan kombinera tränarrollen med min roll som Klubbchef, men framförallt att få det att fungera med familjen.” Avslutar Jeppsson