Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

VIKTIG VINST PÅ HEMMAPLAN FÖR HERRARNA

17 november 2019 14:00
HERR A

Herrarna besegrade IK Zenith med 7-3 på hemmaplan efter en riktigt stark laginsats


Det var mycket i potten i matchen mellan topplagen Malmö FBC och IK Zenith när lagen möttes för första gången i serien denna säsong. Zentih var laget som öppnade bäst och ledde med 0-2 innan FBC vaknade och vände matchen och kunde till slut vinna med 7-3. Så här säger tränare Jörgen Hansen efter matchen

En viktig vinst idag, varför vinner ni denna toppmatch? -Jag tycker att vi vinner för att vi är ett bättre lag på alla plan idag. Zenith är ett riktigt bra lag och har öppnat årets serie riktigt bra men idag får vi matchen helt dit vi vill. Vi får en matchbild som passar oss väldigt bra och varje spelare gör en riktigt bra insats idag. Det är första gången denna säsong som vi verkligen står upp för oss själva på ett så pass bra sätt, idag visar vi klass, idag visar vi attityd och hjärta.

Efter första perioden ligger ni under med 1-2, sen kom ni ut i den andra perioden och vände matchen, vad pratade ni om i periodpausen? -Vi har lite för mycket respekt för dem i den första perioden och blir lite för bolltittande och passiva, vi vet vad vi kan och pratade mest om de justeringar vi ville göra och att in njuta mod i det vi kan och ska göra i varje byte. Vi har ett fantastiskt gäng spelare i vårt lag och idag fick vi visa hur bra vi kan vara.

Nästa match väntar FBC Engelholm, vad tar ni med er från denna matchen? -Vi har varit bra i vårt försvarsspel, egentligen under hela säsongen men idag får vi verkligen utdelning på det och jag tycker väl framförallt att det är de vi kan ta med oss. Engelholm är ett lurigt lag och är även dem riktigt bra och lojala sitt försvarsspel så det kommer att bli en ny spännande utmaning att ta sig an.