Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

MALMÖ FBC NY SERIELEDARE

14 december 2019 20:18
HERR A

HERRARNA BORTAVANN MOT VARLA IBK I SERIEFINAL MED 4-9 OCH RESER DÄRMED HEM TILL SKÅNE SOM SERIELEDARE


Det var ett påkopplat Malmö som begav sig till Kungsbacka under lördagen, revanschlusten från nederlaget förra helgen emot Mölndal märktes från första sekund. Malmö käkade skott, satte omställningar och hade en energi utan dess like och när matchen summerades hade herrarna både gjort sin bästa match för säsongen samt gått upp i serieledning, lagom nog till serien passerat halvvägs. Så säger tränare Jörgen Hansen efter matchen

En otroligt bra match från er sida idag, varför gör ni en så här bra match? -Det är det verkligen, idag tycker jag att alla bidrar och tar ansvar från början till slut. Vi ger varandra energi och hjälper varandra under hela matchen och lyckas pusha upp oss själva till den nivå, den insats vi vill ha varje match, varje träning. Idag gör vi säsongens bästa match och när vi spelar så här bra är vi svåra att stoppa.

Ny serieledare tack vare vinsten, hur är den känslan? -Känslan när vi levererar på en sådan här nivå är klart helt fantastisk, man vet att varje spelare gett allt i varje situation och att det gett utdelning, det går inte att begära mer, jag är riktigt nöjd med vår insats idag. Serieledningen är kul men det är många matcher kvar så det spelar inte så stor roll, det viktigaste är prestationen bakom vinsten.

Vad fällde avgörande i dagens match enligt dig? -Lite som jag redan varit inne på, vi är med från början och alla har en jäkla hunger och vilja idag. Det var inget snack om saken, vi skulle bara vinna matchen och det stod klart redan efter första bytet.

Nu väntar en vecka till nästa match, Munka ljungby kommer besök i Malmö, hur ska ni ta revansch emot förlusten i första matchen emot dem? -Det stämmer, vi öppnade säsongen emot dem på bortaplan och torska med bara sekunderna kvar. Munka är ett bra lag men vi kan betydligt bättre än vad vi prestera i den första matchen emot dem, det ska vi visa hemmapubliken i Malmö på lördag.

Det går lite rykten om att det kommer att dyka upp några nya ansikten på planen nästa helg för laget, stämmer detta? -Det stämmer att det kommer hända lite spännande saker kring lagets trupp men mer än så vill jag inte kommentera i nuläget