Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Inför Onyx IBK med Oskar Sannum

2 mars 2019 17:11

Läs Sannums tankar inför den tuffa borta-matchen på söndag


På söndag beger sig herrarna till Nyköping för att spela emot Onyx. En match som betyder enormt mycket, serien börjar dra ihop sig och lagen runt den nedre sträcket krigar på för fullt. Hemsidan tog ett snack med Oskar Sannum inför matchen, så här tänker han.

Tung förlust mot Lagan senast, dom avgör med 12 sekunder kvar. Vad har du att säga om matchen? Jag tycker att vi gör en bra match överlag men har svårt för att få in bollen i mål bara. Alltid surt att förlora med så lite kvar av matchen såklart.

Nu har det blivit jämnt i tabellen och vi är 4 lag som slåss för att slippa strecket. Dina tankar om dom sista 3 omgångarna? Ja helt plötsligt är det riktigt tajt nedåt och vi måste verkligen vara på alerten de sista matcherna här. Det hade varit skönt att inte behöva ha kniven mot strupen i sista matchen så det gäller att vi gör vårt jobb nu de närmsta två matcherna

Vi möter ett Onyx som slåss för ett eventuellt kval och vi slåss för att kunna säkra ett kontrakt, vad blir nyckeln för att kunna ta 3 poäng? Som alltid för oss så gäller det att vara stentuffa bakåt o sedan kliniska i kontringarna. Om vi kan stänga igen deras trio framåt i första femman så har vi en god chans att ta tre poäng.

Din bror spelar i SSL, men statistiskt sett är du den bättre av er sett till plus/minus och inspelade poäng. Han slår dig dock i utvisningar med hela 28 minuter mer än vad du har.Hur känns det att vara den bättre av er? Haha, han är fortfarande bättre än vad jag är så kan tyvärr inte svara på den frågan.

Sist men inte minst, vad slutar matchen och vem gör det avgörande målet? Vi vinner 4-5 och Calle avgör.