Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Mainz Ohlsson blir Malmö trogen

7 mars 2018 10:51
Förening

Malmö FBC fortsätter säkra upp truppen med egenfostrade spelare. Denna gång är det den unga talangen Frida Mainz Ohlsson som har tecknat ett så pass långt avtal att en annan tröja än den magenta inte är speciellt troligt.


Frida som trots att hon är några år yngre har varit med på hela resan från ungdomsframgångar till SSL. Men även om hon alltid har kunnat betraktas som en lovande spelare med meriter från såväl Skånelaget och U19-landslaget så är det under innevarande säsong vi verkligen har fått se hur bra Frida är och hur långt hon kan nå. Frida började säsongen som på den nygamla positionen som center men går mestadels som forward nu. Förutom att Frida har levererat poäng under säsongen har hon även lyft det defensiva spelet. En spännande fortsättning som vi får följa i Malmö FBC i flera säsongen framöver.

Klubbchef Mikael Jeppsson om Frida Mainz Ohlssons förlängning: Frida är en envis spelare som har jobbat hårt och varit framstående i sin åldersklass (b la med U19 meriter) men där man där man ändå har sett att det finns så mycket mer att hämta ut. Det gläder därför extra när hon nu växlar upp och får ut mer av sina förmågor i spelet, så spännande fortsättning följer. Sen är det såklart extra positivt att våra egenfostrade spelare trivs så bra i föreningen och symbolvärdet i att teckna långa avtal från såväl spelare som förening kan inte nog understrykas. Avtalet tecknades egentligen mycket tidigare men vi valde att vänta med presentationen till det kom en match i hemmaborgen Kirseberg, där allting en gång började!

Frida Mainz Ohlsson har hitintills spelat 86 seniormatcher i Malmö FBC och vi ser fram emot många till.

Källa: Pressrelease