Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

ALLA TILL BALTISKAN SÅ BIDRAR VI TILLSAMMANS

4 mars 2022 09:04
Event

På söndag (6/3) är det återigen dubbla elitmatcher i Baltiska hallen. Damerna som jagar en slutspelsplats tar emot Täby (kl 13.00) som är en av de närmaste konkurrenterna i tabellen. Herrarna tog en hyperviktig vinst i tisdags och en seger mot gästade Lerum (kl 16.00) skulle säkra det Allsvenska kontraktet. Samtidigt berörs och påverkas vi alla av det fruktansvärda som pågår i Ukraina, åsamkat av den ryska invasionen. Behovet av humanitär hjälp är enorm och många organisationer kämpar frenetiskt för att stötta människor vars tillvaro helt omkullkastats. I det lilla ska vi såklart bidra.


Malmö FBC har därmed beslutat att samtliga entréintäkter från söndagens matcher uteslutande tillfaller Rädda Barnens insamling till barnen i Ukraina. Vi vill därför lite extra mycket uppmuntra hela #fbcfamiljen att samlas i Baltiskan på söndag, för att stötta lagen och bidra till insamlingen. Dagens motståndarfans, allmänna innebandyfans och nyfikna är såklart lika välkomna. Tillsammans kan vi gör lite skillnad för Ukrainas barn.

Du får gärna swisha en extra biljett eller två också.

  • Vuxen 100 kr
  • Ungdom 16 – 18 år 30 kr
  • Pensionär/student 60 kr

För medlemmar, årskortinnehavare, ni som följer matchen från tv-soffan eller har annat på agendan denna dag går det såklart alldeles utmärkt att skänka en frivillig ”entrépeng”.

Swisha till nr: 123 183 2310 – Märk betalningen med ”Ukraina”

*Swish-numret för ändamålet går till Malmö FBC men ska ej förväxlas med våra övriga nummer för kiosk och försäljning. Använd därför enbart ovan nummer eller QR-koder uppsatta i entrén.

RÄDDA BARNEN

Bland alla fantastiska hjälporganisationer faller det naturligt för oss att gå hand i hand med Rädda Barnen för denna insamling. Vi samverkar sedan länge med deras lokala enheter på daglig basis i våra olika sociala projekt (DOIT och Goda Grannar) runt om i Malmös olika stadsdelar.

Här kan ni läsa mer om Rädda Barnens hjälpinsatser för Ukraina.