Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Ludvig inför Onyx

17 november 2018 15:00
Herr

"Abstinensen för att spela lite innebandy var helt klart för stor under mitt uppehållsår."


**Efter 1 säsong ifrån innebandyn är du åter tillbaka i den magenta tröjan. Hur känns det att vara tillbaka? ** Abstinensen för att spela lite innebandy var helt klart för stor under mitt uppehållsår. Känns därför riktigt roligt att vara tillbaka med grabbarna i omklädningsrummet. Många nya profiler men tycker verkligen vi har fått ihop laget bra denna säsongen.

**Vinst med 8-2 borta mot Lagan. För dom som inte såg matchen, vad är det som gör att vi tar med alla 3 poäng hem till Malmö? ** Vi gör en grym laginsats tillsammans mot Lagan. Första perioden är ganska trevande och båda lagen känner på varandra. Men sen ökar vi tempot i både andra och tredje perioden. Vi stänger igen defensiven och effektiviserar våra kontringar. Tillslut åker vi ifrån Lagan med tre välförtjänta poäng.

Ny match på söndag igen mot topptippade Onyx. Vad kan vi förvänta oss av den matchen och vad blir nyckeln till nya poäng? Onyx kommer vara extremt revanschsugna efter deras senaste förlust på hemmaplan mot Åby. Därför gäller det för oss att återigen göra en grym match på söndag. Men med energin från torsdagens vinst så tror jag att vi har alla förutsättningar för att ta tre nya poäng på söndag.

Vad slutar matchen på söndag och vem avgör? 5-3 till oss och ”Clas Olsson” avgör!

Coach Hansen inför matchen emot Onyx Onyx är verkligen ett topplag som inför säsongen värvade allra starkast av alla lagen i serien, att dem satsar stenhårt mot SSL är ingen hemlighet. En sjukt rolig utmaning för oss men framförallt enorm press på Onyx att leverera utifrån deras målsättning. Vi gjorde en riktigt stabil insats emot Lagan i torsdags och tog säsongens första bortaseger, jag tror att killarna kommer vara ruskigt taggade för att spela hem tre nya poäng på söndag. Truppen är intakt bortsett ifrån våra långtidsskadade spelare så missa inte garanterad underhållning denna söndagseftermiddag.

Vi ses på Kirseberg, söndagen den 18 november kl 16.00