Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

MAGENTA LANDSLAGSREPRESENTATION x 7

17 oktober 2021 21:27
Landslag

Ingen kan ju ha missat att det är internationell helg och där flertalet landslag genomför typer av samlingar. Vi har redan publicerat nyheter om de spelare som spelar Euro Flooball Tour med Sveriges Dam/U19-herr, Tjeckien Dam och Finland Dam. Men vi har ju fler malmöspelare än så som just nu representerar sitt landslag!


Maja Helman

Maja Helman som spelar för JAS-Dam och tränar med Damer Div 1 Utveckling är just nu i Slovakien och spelar en sexnationersturnering för sitt moderland Polen. Maja som är född 2006 får inte ens spela seniorinnebandy i Sverige spelar alltså med det polska damlandslaget för seniorer. I fredagen spelade Polen mot Tyskland och vann med 6 – 4, Maja stod där för en assist. Första målet kom sedermera i lördagens match mot Slovakien (förlust 6-8) och i returen blev det tre nya framspelningar i segermatchen (2-7).

Cecilia di Nardo, Laura de Fries, Martina Mörch & Sara Mainz Olsson

En kvartett malmöspelare är i Danmark där de har ett ”hemmaläger” med landslaget. För Cecilias del som gjorde sina första internationella uppdrag 2007 står inför sitt sjunde VM-slutspel senare i vinter i Uppsala. Hennes första 2009 spelades även det i Sverige (Västerås). För Sara som också är tillhörande Damer Div 1 Utveckling är det andra lägret med Danmark medan Martina och Laura (Dam A) är mer rutinerade i landslagssammanhang.

Fredrik Jeppsson och Rhodell Esguerra

En duo som just nu befinner sig i Uppsala för ett förberedelseläger med Filipinerna. Så mycket mer vet vi tyvärr inte just nu, men har ju all anledning till att följa upp framöver. Fredrik och Rhodell representerar till vardags Herrar Division 3 Utveckling.

Att vi kommer ha alla tiders rekord i antal magenta landslagsspelare i kommande två VM-slutspel kan vi nog redan nu fastställa.

Vi är såklart grymt stolta över alla som har varit ute på landslagsäventyr i helgen och hälsar er välkomna tillbaka till FBCFAMILJEN kommande vecka för nya utmaningar!