Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Fredag
22 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Söndag
07 Nov 2 matcher
Onsdag
10 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 2 matcher
Lördag
20 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
20 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 2 matcher
Lördag
08 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Söndag
16 Jan 2 matcher
Torsdag
20 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match

MAGENTA LANDSLAGSREPRESENTATION x 7

17 oktober 2021 21:27
Landslag

Ingen kan ju ha missat att det är internationell helg och där flertalet landslag genomför typer av samlingar. Vi har redan publicerat nyheter om de spelare som spelar Euro Flooball Tour med Sveriges Dam/U19-herr, Tjeckien Dam och Finland Dam. Men vi har ju fler malmöspelare än så som just nu representerar sitt landslag!


Maja Helman

Maja Helman som spelar för JAS-Dam och tränar med Damer Div 1 Utveckling är just nu i Slovakien och spelar en sexnationersturnering för sitt moderland Polen. Maja som är född 2006 får inte ens spela seniorinnebandy i Sverige spelar alltså med det polska damlandslaget för seniorer. I fredagen spelade Polen mot Tyskland och vann med 6 – 4, Maja stod där för en assist. Första målet kom sedermera i lördagens match mot Slovakien (förlust 6-8) och i returen blev det tre nya framspelningar i segermatchen (2-7).

Cecilia di Nardo, Laura de Fries, Martina Mörch & Sara Mainz Olsson

En kvartett malmöspelare är i Danmark där de har ett ”hemmaläger” med landslaget. För Cecilias del som gjorde sina första internationella uppdrag 2007 står inför sitt sjunde VM-slutspel senare i vinter i Uppsala. Hennes första 2009 spelades även det i Sverige (Västerås). För Sara som också är tillhörande Damer Div 1 Utveckling är det andra lägret med Danmark medan Martina och Laura (Dam A) är mer rutinerade i landslagssammanhang.

Fredrik Jeppsson och Rhodell Esguerra

En duo som just nu befinner sig i Uppsala för ett förberedelseläger med Filipinerna. Så mycket mer vet vi tyvärr inte just nu, men har ju all anledning till att följa upp framöver. Fredrik och Rhodell representerar till vardags Herrar Division 3 Utveckling.

Att vi kommer ha alla tiders rekord i antal magenta landslagsspelare i kommande två VM-slutspel kan vi nog redan nu fastställa.

Vi är såklart grymt stolta över alla som har varit ute på landslagsäventyr i helgen och hälsar er välkomna tillbaka till FBCFAMILJEN kommande vecka för nya utmaningar!