Event

Vi söker dig som vill gillar att prata och gillar innebandy. Ansök idag för att testa vara speaker över en match.

För att kunna leverera en upplevelse av innebandy för våra elitlag behöver vi engagerade personer runt våra matcher, bla en person som gillar att spela bra musik och informera publiken vad som sker på planen.

Givetvis är det en stor fördel om du delar vår passion för innebandy och evenemang

Vår främsta roll kring en elitmatch är att vara speaker och DJ. Det vill säga, du kommer till matchen i god tid, välkomna publiken, presenter laguppställningarna och berättar och underhåller publiken med lite olika informationer och matchhändelser, tex vem som gör mål och assist eller vilka sponsorer vi har eller att det kommer en tävling i periodpausen. Dessutom spelar du grym musik mellan varje avbrott i matchen. Helt enkelt för dig som gillar att prata och spela skön musik.

Här kan du få en mer detaljerad insyn hur det ser ut:

Inför en match ska du:

• Läsa in dig på spelarnas och ledarnas namn. • Kontrollera så att ljudanläggningen fungerar. • Kontrollera så att ljudet är tydligt i hallen. • Hälsa publik, spelare och domare välkomna till matchen Speaker ska förmedla all nödvändig information om matchen till publik, spelare och ledare. Informationen ska lämnas med saklighet och gott omdöme. Speaker får under inga villkor fälla förlöjligande kommentarer om domslut, publik, spelare eller liknande händelser.

Under en match ska du:

• Prata tydligt efter varje matchhändelse och inte säga förlöjligande kommentarer. • Meddela när lag blivit fulltaliga, alternativt spelar med fyra utespelare • Meddela när en (1) minut återstår av perioden. Inte matchen.

Exempel på formuleringar:

X-lag tar ledningen med 1-0 genom nr 8, förnamn efternamn. Passningen nr 12, förnamn efternamn. Tid 01:11.

X-lag tar ledningen med 2-0 genom nr 10, förnamn efternamn. Utan assist. Tid 02:22.

Y-lag reducerar till 2-1 genom spelare nr 2, förnamn efternamn. Passning nr 4, förnamn efternamn. Tid 03:33.

Y-lag kvitterar till 2-2 genom spelare nr 5, förnamn efternamn. Utan assist. Tid 11:11.

Utvisning. Nr 8 i X-lag utvisas 2 minuter för hårt spel. Tid 11:11.

Förutom att vara en del av vårt eventteam och få ta del av upplevelsen och erfarenheten att arbeta med elitsport, som kan vara en merit i ditt CV, får du som funktionär: