Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

NYTT SAMARBETE SKA BIDRA TILL ETT TRAFIKSÄKRARE MALMÖ

16 oktober 2023 07:11
Marknad

Malmö FBC har ingått i ett nytt samarbete tillsammans med Mårtenssons Trafikskola. En trafikskola som delar våra värderingar för trafiksäkerhet.


Vi är glada att meddela en spännande och nyckfull sponsorrelation med en ledande trafikskola som delar vår passion för möteplatser, trafiksäkerhet och utbildning. Detta nyligen inledda partnerskap kommer att stärka vårt åtagande att främja trafiksäkerhet och utbilda såväl som våra medlemmar och allmänheten om vikten av att vara säkra och ansvarstagande förare.

I vår verksamhet är vi ständigt ute på vägarna för träningar i olika hallar i Malmö men även när vi har våra olika matcher runt om i Skåne, men även förbi det. Därför är det än mer viktigare att alla spelare och ledare som åker eller kör bil känner sig säkra och trygga i trafiken. Vi vill därför bidra till att göra våra vägar säkrare och minska trafikrelaterade incidenter genom utbildning och medvetenhet. Vår nya sponsor, Mårtenssons Trafikskola, har länge varit en pålitlig röst inom trafikskola och har utbildat generationer av förare.

Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att möjliggöra för oss att nå ännu fler människor och gemensamt främja trafiksäkerhet i vårt samhälle. Mårtenssons Trafikskola kommer att bidra med sina resurser och kompetens till våra medlemmar, och vi ser fram emot att samarbeta för att skapa en säkrare trafikmiljö för alla.

För att fira detta nya partnerskap kommer vi att snart gå ut med mer information till våra medlemmar om att ta första steget till ett körkort i FBC-familjen.

"Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att ha en positiv inverkan på trafiksäkerheten i vårt samhälle och ser fram emot att arbeta tillsammans med Mårtenssons Trafikskola för att göra våra vägar säkrare." - Jakob Wikenstål, Marknadsansvarig, Malmö FBC

Om Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola är en ansedd trafikskola med en djup historia av att erbjuda högkvalitativ trafikutbildning. De har utbildat och format kompetenta förare i många år och är engagerade i att förbättra trafiksäkerheten genom utbildning och medvetenhet.

Vårt koncept genom åren har varit att alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar, att genom bra resultat och professionellt bemötande skapa oss ett gott rykte via mun till mun. På Mårtenssons Trafikskola handlar inte allt bara om utbildning utan även om nöje. Vi vill att Du skall känna glädje varje gång Du skall till trafikskolan.

Våra moderna utbildningscenter ligger alla lättåtkomligt och centralt belägna strax intill stadens största busshållsplatser. Skolornas lokaler är varsamt inredda för att skapa en trevlig och avspänd atmosfär, vilket bidrar till en bra miljö och en god inlärning.

Mer om Mårtenssons Trafikskola