Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Nytt avtal till landslagskaptenen

11 juli 2018 12:00
Dam

Madeleine Karlsson är klar med studierna på NIU Malmö Idrottsgymnasium och går in på sin tredje säsong i SSL. Detta ska såklart firas med rykande färskt avtal med Malmö FBC


Madeleine krönte föregående säsong med att vinna U19 VM och nu står det klart att vi kommer att få fortsätta njuta av hennes eleganta backspel för lång tid framöver.

Madeleine är den första damspelaren som har gått hela vägen från Malmö Idrottsgrundskolas innebandyprofil till NIU på Malmö Idrottsgymnasium via spel i ”U-laget” till Malmö FBCs damlag i Svenska Superligan (SSL). Debuten i SSL kom säsongen 16-17 och Madelene har på vägen representerat Skåne i Distriktslags-SM och Sverige i EFT, Finnkampen samt höjdpunkten VM-slutspelet nu i våras som slutade med guld.

”Madde avslutade sin debutsäsong i SSL med att kliva fram som en av lagets absolut bästa backar och fg säsongen var hon strakt tongivande i backuppsättningen. I U19-landslagsammanhang gjorde Madde sådant avtryck att hon fick äran att bära kaptensbindeln under hela säsongen. Det är en väldigt stark frammarsch på två säsonger och jag vil påstå att det är ett kvitto på hennes starka ambition samt karaktär i kombination med kvalitativa träningsförutsättningar under flera år. Madde är fortsatt i begynnelsen av sin karriär och jag övertygad om att hon kommer att växa ännu mer i takt med att ansvaret ökar.” Kommenterar Klubbchefen Mikael Jeppsson.

Källa: PR