Lördag
17 Feb 2 matcher
Söndag
25 Feb 2 matcher
Lördag
03 Mar 2 matcher
Fredag
09 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 2 matcher
Lördag
17 Mar 1 match
Onsdag
21 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Lördag
22 Sep 1 match
Idag 1 match
Lördag
29 Sep 2 matcher
Lördag
06 Okt 2 matcher
Söndag
14 Okt 2 matcher
Lördag
20 Okt 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 2 matcher
Söndag
04 Nov 2 matcher
Lördag
10 Nov 1 match
Torsdag
15 Nov 1 match

Nytt avtal till landslagskaptenen

11 juli 2018 12:00
Dam

Madeleine Karlsson är klar med studierna på NIU Malmö Idrottsgymnasium och går in på sin tredje säsong i SSL. Detta ska såklart firas med rykande färskt avtal med Malmö FBC


Madeleine krönte föregående säsong med att vinna U19 VM och nu står det klart att vi kommer att få fortsätta njuta av hennes eleganta backspel för lång tid framöver.

Madeleine är den första damspelaren som har gått hela vägen från Malmö Idrottsgrundskolas innebandyprofil till NIU på Malmö Idrottsgymnasium via spel i ”U-laget” till Malmö FBCs damlag i Svenska Superligan (SSL). Debuten i SSL kom säsongen 16-17 och Madelene har på vägen representerat Skåne i Distriktslags-SM och Sverige i EFT, Finnkampen samt höjdpunkten VM-slutspelet nu i våras som slutade med guld.

”Madde avslutade sin debutsäsong i SSL med att kliva fram som en av lagets absolut bästa backar och fg säsongen var hon strakt tongivande i backuppsättningen. I U19-landslagsammanhang gjorde Madde sådant avtryck att hon fick äran att bära kaptensbindeln under hela säsongen. Det är en väldigt stark frammarsch på två säsonger och jag vil påstå att det är ett kvitto på hennes starka ambition samt karaktär i kombination med kvalitativa träningsförutsättningar under flera år. Madde är fortsatt i begynnelsen av sin karriär och jag övertygad om att hon kommer att växa ännu mer i takt med att ansvaret ökar.” Kommenterar Klubbchefen Mikael Jeppsson.

Källa: PR