Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Johanna Nilsson förlänger

27 april 2018 19:00
Dam

Tidigare i veckan skrev vi om hur Johanna Nilsson tagit stora kliv i sin utveckling och belönats av förbundskaptenen Åsa Karlsson med en plats i Guldsteget på Bosön. Klubbchef Mikael Jeppsson ville inte vara sämre och erbjöd Johanna ett nytt kontrakt under veckan vilket hon nu har skrivit på!


Det är en ganska intensiv ”Silly season” för tillfället! I Malmö har det inte varit något undantag och den senaste veckan har det hänt en del kring damlaget och nu kan vi stolta presentera att centerklippan Johanna Nilsson har valt att förlänga sitt kontrakt med 2 år. Johanna har flera säsonger tagit stora kliv med sin egen utveckling och har formats till en riktigt viktig centerklippa i SSL. Hon stod för 25 poäng den gångna säsongen fördelat på 13 mål och 12 assist vilket gjorde henne till näst bästa poängspelaren i Malmö denna säsong, detta trots en ständig kamp mot skador.

Jag har varit med på resan från div 2 och upp till SSL och vill fortsätta vara med och bidra till klubbens framgång. Jag har spelat här i 7 säsonger och att krita på två år till var givet tillslut. Jag har min familj och skola här och har bra förutsättningar för att utvecklas i Malmö FBC, samt så är laget helt fantastiskt och att inte lira med kompisgänget hade känts fel!, kommenterar Johanna.

Vi noterar att du har gjort 75 poäng i SSL och du gjorde 25 i år betyder detta att du når 100 poängs gränsen nästa säsong? _Ja det kommer jag att göra! Den här säsongen var knackig för egen del med mycket skador som gjort att jag missat många matcher så jag längtar redan till nästa säsong drar igång! Jag har ett enormt sug för att lira innebandy och att vara skadefri en hel säsong! _

Vi är jätteglada att Johanna väljer att förbli Malmö trogen och vi ser fram emot att få se hennes briljanta tekningsteknik och hennes fantastiska inställning förgylla matcherna i Kirseberg och Baltiska Hallen i framtiden! Samt att få se henne nå 100 poängsgränsen så tar er till hallarna så ni inte missar den bedriften!