Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Inför Lillån IBK med Carl Olsson #70

15 februari 2019 20:53

Läs hur genombrottet Olsson tänker inför lördagens viktiga match hemma i Kirseberg sporthall


Nästan en vecka har passerat sedan herrarna snöpligt förlorade en poäng uppe i Göteborg, helgens motståndare stavas Lillån IBK och kommer till Malmö sugna på en ny vinst. När lagen möttes i första omgången var Malmö fullständigt överkörda och Lillån vann matchen med 7-1. Så här tänker Carl Olsson om returen emot Lillån och revanschsuget för bortaförlusten.

Vinst efter sudden i förra omgången mot Lerum, vad har du att säga om matchen? Jag var besviken efter matchen att det bara blev 2 poäng, tyckte att vi förtjänade tre pinnar. Men i efterhand så är det ett bra resultat. Lerum är väldigt svåra att besegra i den hallen.

Ny match mot Lillån väntar i helgen, vad kan vi förvänta oss av den matchen? Det kommer bli en riktigt rolig match. Jag vet att hela laget är extremt revanschsugna efter den pinsamma förlusten på bortaplan

Du har verkligen blommat ut denna säsongen, och blivit en viktig pjäs i vår förstafemma, hur tycker du själv att det har gått?
Jag tycker att säsongen har gått bra hittills. Några matcher har varit lite sådär men för det mesta har det gått bra. Trivs väldigt bra i femman och med alla lagkamrater

Vad slutar matchen och vem avgör? Jag tror det blir en jämn match men vi vinner med 6-4. Självklart så är det Gustav Rundgren som gör det avgörande målet.

Coach Hansen inför matchen emot Lillån IBK Denna veckan har vi brottats med lite sjukdomar som förmodligen alla andra lag vid den här tiden på året. Men vi har trots det hunnit med att spela en semifinal emot Åstorp i Skånemästerskapen där vi leverede en bra träning med vinst 11-3.

När vi mötte Lillån första omgången så var vi helt borta, vi var aldrig ens i närheten att komma upp i nivå så det lär inte vara några som helst problem för grabbarna att vara riktigt, riktigt taggade inför denna returen på hemmaplan. Serien börjar dra ihop sig och alla poäng är livsviktiga. Man kan väl konstatera att vi har ett taggat gäng i Malmö som ställer sig på hemmaplan för att göra upp i denna sexpoängsmatch.

Statusen i truppen: Tage Jönsson är fortsatt skadad likaså Felix Wilke även om dem båda närmar sig en comeback. Förutom dessa två grabbar saknas våra långtidsskadade spelare John Johansson och Robin Crantz, resterande del av truppen är intakt

Malmö FBC-Lillån IBK den 16/2 kl 13.00 på Kirseberg, kom och stötta grabbarna