Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Nu släpper vi årets matchtröja till försäljning

5 oktober 2023 12:11
Merch

Nu är den officiella matchtröjan tillgängliga för försäljning! Dessa tröjor är det perfekta sättet för fans att visa sitt stöd och känna sig ännu närmare sina favoritspelare och vara en del av FBC-familjen! Begränsad upplaga med beställning till och med 15 oktober.


Malmö FBC, i samarbete med sina trogna supportrar, är glada att meddela att de efterlängtade officiella matchtröjorna nu är tillgängliga för försäljning. Dessa tröjor är det perfekta sättet för fans att visa sitt stöd och känna sig ännu närmare sina favoritspelare.

De officiella matchtröjorna har utformats med omsorg och precision för att säkerställa högsta kvalitet och komfort för både spelarna och supportrarna. Tröjorna är tillgängliga i olika storlekar för att passa alla, från de yngsta fansen till de mest hängivna. Malmö FBC tillsammans med våra dräktsponsorer pryder stolt tröjorna, och regnbågsflaggan är med som vanligt i nacken som en symbol för klubbens enighet och stolthet.

Malmös marknadsansvarige, Jakob Wikenstål, säger: "Det här är en fantastisk tid för vår klubb och våra fans. De officiella matchtröjorna är en symbol för vår styrka och gemenskap. Vi ser fram emot att se våra medlemmar och supportrar bära tröjorna med stolthet i hallarna och runt om i staden."

Hemma- och bortastället (första gången någonsin)

Nu har du chansen att beställa din alldeles egna replika av säsongens matchtröja som dam- och herrlaget spelar i. Tröjan är helt identiskt i kvalité & design och för första gången är det även möjligt att beställa bortatröjan. Självklart finns matchtröjan även i mindre storlekar samt att ni kan välja eget nummer och namn. Tröjorna produceras på beställning (**sista beställningsdag 15/10**) så efter genomförd försäljningsperiod så tar det några veckor innan de kan levereras.

Så se till att du inte missar chansen att skaffa din egen officiella matchtröja och visa ditt stöd för Malmö FBC under kommande säsong.

BESTÄLL SENAST SÖNDAGEN DEN 15:e OKTOBER

Gå in på beställningsformuläret här för att köpa din officiella matchtröja idag och bli en del av Malmö FBCs ständigt växande familj av supportrar. Ta chansen att vara en del av historien och bära klubbens färger med stolthet!

Mer information och betalning läses i formuläret

För mer information och uppdateringar om Malmö FBC, följ oss på sociala medier och håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna.

Pris

Vuxen stl 499 kr

Barn stl 400 kr

BESTÄLL SENAST SÖNDAGEN DEN 15:e OKTOBER