Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Axel Rasmusson inför Lillån

3 november 2018 21:12
Herr

Lär känna en av säsongens nyförvärv och en av lagets yngsta spelare Axel Rasmusson lite extra. Vi får också lite uppsnack inför bortamatchen mot Lillån.


Axel Rasmusson, en av de yngsta i laget, ny i laget in för denna säsong, för dem som inte känner dig, vem är du och vad gör du mer än att spela innebandy i Malmö FBC? Jag gör egentligen inte så mycket mer än att spela innebandy eller träna i annan form men jag kan tycka att det är rätt kul att sitta framför datorn och spela lite och att spela golf.

För alla yngre som siktar högre upp i seriesystemet, hur gick det till när du tog steget från div 2 till allsvenskan? För mig började med att jag fick frågan om att komma över att samträna med Malmö redan i januari. När säsongen sedan var slut så fick jag frågan om att komma och spela för Malmö vilket jag tyckte kändes otroligt roligt och tackade givetvis ja.

Du har haft en väldigt bra utveckling sen du kom till Malmö FBC, vad är hemligheten? Hemlighet skulle jag säga är att stenhårt jobb varje dag, det finns inga genvägar. Sen kräver det även att ha en tränare som tror på dig och vågar chansa på dig vilket Malmö gjort för mig.

Uddamålsvinst senaste emot FBC Lerum på hemmaplan, hur var snacket efter matchen? Var ni nöjda med er insats och vad tar ni med er till nästa match emot Lillån? Vi var inte jättenöjda med matchen och kände inte att vi kom upp till vår kapacitet över 60 minuter men vi var nöjd med att hålla kvar i ledningen efter 2 insläppa mål som kan vara mentalt jobbigt. Vi tar med oss just den mentala styrkan och kunskapen om att vi kan ta tillbaka matcher.

Lillån är som sagt nästa motståndare i serien för er, på söndag rättare sagt, vad kan du om Lillån och vad är viktigt att göra för att vinna emot dem? Utifrån det jag har sätt är Lillån ett snabbt och spelskickligt lag som gör mycket mål. För att vinna mot dem så krävs det att vi hämtar oss efter en lång bussresa och spelar en fysisk innebandy.

Du har även en bror i laget som även han är ny för säsongen, hur och vad gör du för att hantera när storebror försöker tävla emot dig? Om han försöker tävla med mig så tar jag fighten såklart och vinner (haha). Det kvittar vad det handlar om. Vi har kul ihop.

Sist men inte minst, vad slutar matchen emot Lillån på söndag? Matchen slutar 4-7 efter 1 kasse från Nils Rasmusson, hattrick från Calle Olsson, två tunga backskott från Gustav Rundgren och till sist stänker Oskar Sannum in en favorit i repris.

Tack för pratstunden och stort lyckat till, till både dig och laget på söndag!

Coach Hansen om matchen emot Lillån på söndag Lillån, ännu en nykomling i serien för denna säsong, den nykomlingen som öppnat absolut bäst hittills och återfinns en poäng bakom oss på åtta poäng. Dem spelar en fartfylld och energirik innebandy och kommer definitivt att vara ruskigt hungriga på att vinna emot oss på sin hemmaplan.

För vår del har vi en haft bra träningsvecka, vi har förberett oss på vad som komma ska och det lutar åt att truppen är helt intakt på söndag vilket är riktigt positivt.

**Matchen kan du se här: **https://www.innebandyallsvenskan.tv/live/9525