Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Nu släpper vi biljetter till finalen av Skånemästerskapen

22 mars 2019 12:48
Skånemästerskapen

Nu släpper vi biljetterna till nästa veckas final av Skånemästerskapen mellan Malmö FBC Herr och Höllvikens SSL lag. Matchen spelas den 29/3 kl 19:00 i Kirsebergs Sporthall.


Nu släpper vi biljetterna till den historiska finalen av Skånemästerskapen, den första nånsin för på herrsidan för våran del. För motståndet står våra grannar i sydväst Höllvikens IBF med den nyligen utnämnda poängligavinnaren i SSL Johannes Wilhelmsson i spetsen.

Vi förväntar oss ett stort intresse för denna matchen och då den är belagd i Kirseberg så uppmanar vi alla våra medlemmar att förboka sina platser för att inte löpa risken att bli stoppad i dörren på matchdagen.

Biljetterna finns tillgängliga hos vår biljettleverantör Nortic och via denna länken kan ni komma direkt till de olika biljettkategorierna:

https://www.nortic.se/dagny/show/68169

Till våra medlemmar gäller följande:

  • Medlemmar i Malmö FBC som väljer att inte förköpa biljetter släpps in i mån om plats på matchdagen. Gäller mot uppvisade av medlemskort.

  • Årskort gäller ej som vid tidigare matcharrangemang, alla årskortsinnehavare erbjöds att förköpa biljetter före alla andra, har ni inte bokat era biljetter än så är ni välkomna att förköpa era biljetter på länken ovan alternativt att komma på matchdagen och släppas in i mån om plats. Detta gäller mot uppvisande av årskortet.

Har ni frågor kring detta så hör av er till: [email protected] eller ring 0707-171564

Nu fyller vi Kirseberg till max och stöttar våra herrar! #fbcfamiljen