Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Vi söker dig som vill vara en del av ett gött gäng i Herr Div. 4

12 juli 2023 09:40
Förening

En ny säsong stundar runt hörnet. I dag har vi 5 seniorlag, 2 på damsidan och 3 på herrsidan. På herrsidan har vi lag i Div. 1, Div. 3 och Div. 4, och i det sistnämnda så har vi målet att alla ska få vara med och spela för att det är kul och inte ha för stora krav på sig. Vi kommer öppna upp för att ta in fler spelare till denna trupp såväl som att vi söker en matchtränare.


Om en dryg månad kommer våra träningar igång på seniorsidan. Vi har 5 seniorlag som kommer vara taggade till tusen för att börja spela innebandy igen.

Vårt herrlag i Div. 4 som inte är elitsatsande men som är ett väldigt skönt och glatt gäng kommer arrangera öppna träningar under augusti. Vi kommer låta fler spelare som vill testa på seniornivån och som vill spela innebandymatcher utan hårda krav att få chansen att komma in i vårt lag.

Dessutom har vår matchtränare gått vidare till nytt uppdrag och det gör att vi nu letar efter en matchtränare för detta sköna gäng i Herr Div. 4. Vi söker efter dig som kan hjälpa killarna att gå åt samma håll, att leda de under matcher för att hålla ihop en spelidé men också för att dela glädje tillsammans på och av planen.

Träningarna kommer ske måndagar och onsdagar kl 20 i Kirsebergs sporthall och majoriteten av hemmamatcherna sker i samma hall och främst på fredagskvällar.

Som tränare kommer du dessutom kunna få tips och tricks från våra elittränare om så önskas.

Låter detta som något för dig som spelare såväl som tränare? Anmäl intresse till oss på [email protected]

Håll utkik i augusti på hemsidan och våra sociala medier för provträningar med vårt H4-lag!