Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Kapten Tillman inför Karlstad

28 januari 2018 22:57
Dam A

Klockan 16.00 i Kirsebergs Sporthall tar damlaget emot Karlstad i en viktig match runt slutspelsstrecket.


Hemsidan fick tag på Ellen Tillman och ställde några frågor om läget i laget och inför dagens match.

**Efter två plumpar (Dalen & Rönnby) har ni nu tagit tre raka vinster! Har ni gjort något speciellt för att vända trenden? ** Matchen mot Dalen innan jul var säsongens största besvikelse och matchen mot Rönnby efter jul kommer vi inte heller i närheten av vår kapacitet. Efter dessa två matcherna var vi helt enkelt trötta på att vi inte presterade på den nivån vi kan och vi gick ihop oss som lag och lovade varandra att det var dags att ta fram det spelet vi visste att vi kunde prestera. Det gjorde vi sedan i de så viktiga matcherna mot Warberg, Linköping och Sirius! Jag är extremt stolt över laget att vi kunde ta oss samman och vinna dessa tre otroligt viktiga matcherna som förde oss från det nedre strecket upp mot en just nu slutspelsplats, det är starkt av oss att vända det med tanke på hur vi har presterat överlag denna säsong. ** Nu väntar Karlstad ett lag vi brukar spela jämna och tuffa matcher mot. Vad är det som gör Karlstad så svårspelade? ** Karlstad är ett lag som alltid har spelat tufft och lite på gränsen men som nu de senaste åren även har ett väldigt bra spel med boll. Även vi gillar att spela ett tufft spel och bjuder gärna upp på den dansen, därav tror jag att det alltid brukar bli jämna och tuffa matcher mot Karlstad.

Match i anrika Kirseberg, hur ska det bli att spela där och vad är största skillnaden jämfört med Baltiskan? Vet att många i laget som har FBC som moderförening älskar att spela i Kirseberg då de nästintill är uppväxta där, själv har man ett antal juniormatcher i den hallen men då som *motståndare :) Den största skillnaden är väl egentligen de små grejerna som golvet, inte vårt eget omklädningsrum m.m.

Men det ska bli riktigt roligt att få spela match på Kirseberg idag och jag hoppas det kan komma ner mycket folk till hallen för då kommer det bli en riktigt härlig inramning och match!

_* Ellen Tillman moderklubb är Röke IBK där hon spelade innan Mora-tiden. _