Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Dags för FBC-spelare att representera Skånelagen Pojkar 16 och Flickor 16 vid Distrikts-SM i Umeå

4 januari 2024 06:48
Ungdom

Årets Distrikts-SM i innebandy lovar intensiv spänning när Skånelaget Pojkar 16 och Flickor 16 intar scenen idag. Ledarstaben, med Richard Träff för pojkarna och Ellen Tillman för flickorna i spetsen, har presenterat de slutgiltiga lagen bestående av talangfulla spelare från olika klubbar i regionen. Med en blandning av individuell kvalitet, imponerande "lungor" och en osviklig kämpaglöd siktar Skånelagen på att göra avtryck i turneringen, där de ställs mot tufft motstånd från Västerbotten, Södermanland, Jämtland-Härjedalen och Östergötland. Förväntningarna är höga när Skåne gör sig redo att kämpa om äran vid årets mest efterlängtade innebandyevent.


Ledarna för Skånelaget Pojkar 16 och Flickor 16, med Distriktlagskapten Richard Träff och Ellen Tillman i spetsen, är på plats med trupperna som ska företräda Skåne vid Distrikts-SM i innebandy, som äger rum i Umeå den 4–7 januari 2024.

Pojkar 16-laget är lottat i en tuff grupp tillsammans med Västerbotten, Södermanland, Jämtland-Härjedalen och Östergötland.

Flickor 16-laget delar grupp med Västerbotten, Södermanland, Jämtland-Härjedalen och Östergötland.

Båda lagen ser fram emot att visa upp sitt bästa spel och föra Skånes fana högt under den prestigefyllda turneringen i Umeå.

För FBC-familjens del så önskar vi extra lycka till våra spelare, Philip Molin, Nelly Skog, Olivia Larsson och Tuva Tykesson!