Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Spela innebandy och studera samtidigt?

10 april 2024 12:09
Innebandy

Anmälningsperioden för universitets- och högskolestudier är öppen (t.o.m. den 15/4). Många står inför ett svårt val vad det gäller studieinriktning och studieort. I Malmö finns det mesta att välja mellan, bland annat på Malmö universitet och bara 10 min med tåg når du Lunds universitetsliv och utbildningar. Så välj ditt första steg för yrkeslivet med din dröm att spela innebandy samtidigt i Malmö FBC.


Är du en blivande student? Snart är det dags att göra sitt slutgiltiga beslut för kommande hösts studier. Måndagen 15 april är sista anmälningsdagen för studier till hösten 2024.

Vi går mot ljusare tider och varför inte uppleva dessa i en Sveriges bästa studentregion i Lund och Malmö. Här finns allt du behöver inom 10 minuter. Cykla till havet och bada när du vill, eller ta tåget till Lund och plugga, och samtidigt hinna med att spela innebandy i Malmö.

Det finns ett uppdämt behov av att leva, festa och umgås. I höst kommer Malmö och Lunds studentliv formligen explodera i fester, pubar, spex, teatrar och många andra event.

Så varför inte krydda din studenttid med att spela innebandy i Malmö FBC. Här i Malmö FBC kan vi erbjuda innebandyspel på flera nivåer för att matcha din ambitionsnivå. Vi har allt från dam- och herrlag i seriespel på olika nivåer, såväl som att vi har motionsgrupper. Perfekt för dig som vill hitta en bra balans mellan studentliv, motion oh framförallt innebandy under studietiden.

Är du inte intresserad av att spela själv utan har upptäckt glädjen i ledarskap, organisation, arrangemang eller något annat som ingår i sportens värld? Då är du också varmt välkommen att ta kontakt med oss! För här i Malmö FBC kan du ta klivet i ledaruppdrag på olika nivåer, eller vara med i att arrangera evenemang på elitnivå. Kanske kan du även kombinera dina studier med att praktiska utföra det du lär dig i klubben.

December 2024 kommer Innebandy-VM till Malmö, där Malmö FBC kommer hjälpa till och vad passar inte bättre än att vara med runt omkring denna tid! I Malmö FBC finns det något för alla.

Vi ser framemot att höra av just dig!

In och sök dina studier i Malmö/Lund redan idag.