Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Välkomna till(baka) FBC-familjen, Dygnet Runt Gruppen

8 augusti 2023 08:08
Marknad

Ny fast bekant samarbetspartner till FBC-Familjen! Välkomna tillbaka Dygnet Runt Gruppen!


Nygammal samarbetspartner välkomnas till FBC-Familjen

Malmö FBC har haft ett tidigare samarbete med Dygnet Runt Gruppen dock med ett annat namn, nämligen Dygnet Runt Städ. I en spännande utveckling har Dygnet Runt Städ utvecklats till mer än bara städ. Numera erbjuder Dygnet Runt Gruppen städ, solceller och fönsterputs.

Den nygamla samarbetspartnern, Dygnet Runt Gruppen, är känd för sin expertis inom miljövänliga lösningar och banbrytande innovation.

Detta partnerskap öppnar upp för möjligheter att integrera Dygnet Runt Gruppens banbrytande teknik och idéer med Malmö FBCs pågående projekt inom hållbar utveckling. Tillsammans kommer de att arbeta för att skapa innovativa lösningar som inte bara adresserar dagens utmaningar med klimatförändringar och resursbrist, utan även skapar en positiv inverkan på samhället och planeten.

Tillsammans gör vi skillnad

Om Dygnet Runt Gruppen:

Dygnet Runt Gruppen är en ledande tjänstekoncern med fokus på att erbjuda kvalitetstjänster inom områdena städning, fönsterputsning och solcellsanläggningar. Deras erfarna medarbetare har en bred kompetens och är duktiga på att hitta lösningar för sina kunders behov. Genom sin flexibla och personliga service är de stolta över att kunna ge sina kunder en trygg och bekymmersfri upplevelse.

  • Dygnet Runt Städ har bedrivit städverksamhet ända sedan 1988, alltid med kvalitet i fokus.
  • Dygnet Runt Fönsterputs har förbättrat utsikten i Sydvästra Skåne sedan 1993.
  • En solcellanläggning från Dygnet Runt Solenergi kan producera energi i över 30 år med komponenter som klarar nordiskt klimat under hela livslängden.

Läs mer här.