Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

5 dagar kvar till Publikmatchen - säkra din fribiljett idag.

4 mars 2024 10:20
Match

Snart tid för Publikmatchen som innebär fri entré för alla! Det blir derby och kamp om slutspelsplatserna i SSL, men det är också firande av klubbens 17årsdag och den internationella kvinnodagen.


Det är vecka 10 och nu på fredag 8/3 ska vi äntligen få uppleva en publikfest i derbyt mellan Malmö FBC och IBK Lund i SSL och kampen om slutspelsplatserna.

Denna kväll är en kväll som är speciell för oss.

Det ör Malmö FBC:s 17-årsfirande och framförallt den Internationella Kvinnodagen!

Vi vill hylla kvinnor och flickor inom idrotten och allas lika värde. Vi vill bjuda in dig och ert företag att vara med och göra skillnad.

Tack vare flera företag som också vill göra skilland så är denna matchen fri entré!

Mot 50/50

Vi tycker att alla barn ska växa upp med lika förutsättningar, att kunna drömma och träna att bli ett proffs eller att utbilda sig och skaffa sig sitt drömjobb. Tyvärr ser det inte riktigt ut så idag och bara i innebandyn så är det 70/30 fördelning i aktiva utövare mellan pojkar och flickor. På ledarsidan är det ännu sämre.

Därför vill vi bjuda med er till att skapa en underbar kväll där vi ska fylla så många platser som möjligt i Baltiska hallen och då passar vi på tillsammans med partners och andra företag att bjuda all publik på fri entré. Alla ska ha möjlighet att delta på denna symboliska match.

Företag se hit

Om du och ditt företag också tycker det är viktigt att både tjejer och killar växer upp med lika förutsättningar så hade det varit kul om ni också vill bidra till vår flicksatsning och få fler tjejer aktiva.

Då kan du bidra med 5 eller 10 kr per åskådare eller minst 5000 kr oavsett publikantal. I gengäld får ni:

  • synas inför och i samband med matchen digitalt
  • vara på plats och ställa ut om ert arbete och bidra med en rolig tävling för publiken
  • delta med två personer på vår After Work med god dryck och mat
  • slutligen, har ni någon passande berättelse om kvinnors påverkan eller arbete i ert företag så kan möjligheten finnas att ni kan berätta mer om det på AWn och även om ni har någon video vi kan dela i våra kanaler.

Att vara med oss under den internationella kvinnodagen är inte bara ett stöd till våra idrottare och deras drömmar. Det är också ett uttalande om ert företags värderingar och engagemang för ett mer jämställt samhälle. Genom att synliggöra ert varumärke i samband med denna betydelsefulla dag, visar ni ert stöd för jämställdhet och kvinnors framgång inom idrotten och samhället i stort.

Privatpersoner som vill bidra, se hit

Privatpersoner kan också gå in stötta kvällens tema genom att antingen sponsra med 1-10 kr/åskådare eller swisha valfritt belopp till 123 183 23 10. Swishar du så ange "8 mars". Sponsrar du minst 2 kr per åskådare så ingår 2 platser till AWn gratis, såväl som att du kan få exponeras i samband med matchen.

Vill du veta mer och vara med och sponsra? Kontakta [email protected]

Här är en överblick över vad som kommer att hända:

  • Malmö FBC firar 17 år den 8 mars, och dessutom grundades vår ursprungsförening IBF Backalirarna den 9 mars 1997, vilket innebär 27 år av fantastisk innebandyhistoria.
  • AW med plockmat och god dryck i VIP-området.
  • Autografer med spelarna efter matchen.
  • Seminarium med innebandyföreningar om flickreckrytering.
  • Chanser till massor av priser, som tex att vinna signerade matchtröjor.
  • En unik möjlighet för alla flicklag att gå in på planen före matchen.
  • Hyllning av våra veteraner som tog silver och brons i Veteran-SM 65+

Vi kommer också att bjuda in alla flick- och damlag i Skåne samt andra idrottskvinnor och tjejer generellt till detta evenemang.

Efter matchen kommer det finnas möjlighet till mingel och autografer med spelarna, samt en unik möjlighet att besöka damernas omklädningsrum efter matchen.

Genom att stötta denna kväll som publik eller sponsor bidrar du till att skapa en mer inkluderande och rättvis värld för kommande generationer.

Vi ser fram emot att tillsammans göra den internationella kvinnodagen till en minnesvärd och meningsfull händelse för både vår klubb, vår sport och vårt samhälle.

Vi uppmuntrar även våra partners och intresserade företag att uppmuntra sina kunder och kollegor att komma till denna magiska kväll i Baltiska hallen.

För att gå in gratis i entrén måste du boka dina biljetter. Gör det här.

Vi ser fram emot att fira denna speciella dag med er alla och hoppas att ni kan delta!