Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Dansk backtalang till Malmö FBC Dam

8 april 2024 13:56
DAM

Malmö FBC har gjort klart med den unga danska landslagsbacken Sille Larsen. Sille var dessutom en av de mest tongivande spelarna i det landslag som kvalificerade sig till VM och sen gick till kvartsfinal.


Sille är född 2005 och är fostrad i Fredrikshavn Blackhawks, som hon har spelat för i hela sin karriär. Trots sin ringa ålder var Sille en tongivande spelare i Danmarks landslag som tog sig till kvartsfinal i senaste VM-slutspelet (Singapore 2023) och på hemmaplan ledde hon sitt Fredrikshavn till sitt första DM-guld.

"Sille är välbekant för oss och laget då hon har tränat med oss flera gånger under de senaste tre säsongerna. Nu var det dags att ta steget fullt ut och spela i världens bästa liga, Svenska Superligan.” Kommenterar Jonas Morin från Elitgruppen

”Det bliver spændende at spille for Malmø, jeg glæder mig til at være en del af holdet næste sæson. Jeg håber, at jeg kan bidrage positivt og udvikle mig.” Kommenterar Sille Larsen

Det var faktiskt fd. storspelaren Cecilia "Dino" DiNardo som introducerade Sille för oss och nu hoppas vi såklart på att hon på sikt ska gå i ”Dinos” fotspår.” Avslutar Jonas.