Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Malmö & Höllviken i gemensam SSL-fest

7 februari 2018 23:52
Event

Söndagen den 11:e februari är det SSL-fest i Halörhallen (Höllviken). Det är de bägge SSL-föreningarna Höllviken IBF och Malmö FBC som gör ett gemensamt arrangemang när topplagen Storvreta (herr) och Täby (dam) kommer till Skåne.


Dagen kommer att slå sig in i den skånska innebandyhistorien då det aldrig tidigare har spelats två matcher på högsta nivå efter varandra i samma hall.

Malmö FBCs Klubbchef Mikael Jeppsson om varför damlaget får spela en hemmamatch på bortaplan;

  •   Redan förra säsongen arrangerade vi en hemmamatch utanför Malmö och som enda SSL-klubb på damsidan i Skåne är det en för oss viktig uppgift att sprida daminnebandy på högsta nivå så mycket vi kan i distriktet. Att göra så här är ett sätt. Sen gillar vi att samverka med andra klubbar. Att det blev just matchen mot Täby har även med avsaknaden av egen spelplats då Baltiska hallen är upptagen med ett annat arrangemang. Sen passade det ju extra bra med att det är just topplaget Storvreta Höllviken möter, så det kommer bli en kanondag.   
    

Höllvikens Kanslichef Fredrik Sjöstedt om att få Malmös damlag på besök;

  •   När diskussionen kom på tal var det inte mycket att tveka på. Vi har målmedvetet jobbat hårt med vår flicklagsverksamhet och att då få möjligheten att visa upp det bästa på damsidan på hemmaplan för våra flicklag är ju perfekt.
    

Redan nu finns det planer på fler gemensamma arrangemang i framtiden och även Skånes tredje SSL-förening FC Helsingborg är involverade i den processen.

  •   Det hade varit häftigt att skapa en Skånsk Innebandyfest med matcher, kringarrangemang och bankett på kvällen! avslutar Mikael Jeppsson      
    

Malmö FBC – Täby FC kl 13.00 Höllviken IBF – Storvreta kl 16.00

Källa: PR

Biljettinformation Medlemmar och Årskortinnehavare går som vanligt in gratis mot uppvisande av medlems/Årskort. Tänk på att ta med kortet då personalen i entrén inte per automatik kommer att känna igen dig!

För övriga gäller följande priser för hela dagen (dvs bägge matcherna):

Vuxen 100 kr Ungdom 50 kr