Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Vi söker dig som vill vara en del av våra elitlag

27 juni 2023 22:04

En ny säsong börjar närma sig och just nu har vi möjligheten att ta in dig som vill vara nära och en del av våra elitlag.


Vårt Dam A och Herr A är förebilder för många inom klubben såväl som utanför. Det finns mycket engagemang som vi vill ta vara på och dela med oss av.

Därför söker vi just nu personer till 4 olika områden för att vara med och göra skillnad och få vara med bakom kulisserna.

Följande områden söker vi dig för:

  • Media kring representationslagen Dam A och Herr A
  • Sekretariat under hemmamatcherna för representationslagen
  • Lagledare/materialare för representationslagen
  • Eventfunktionär under hemmamatcherna för elitlagen

Det kan innebära att du som

  • Media kring representationslagen Dam A och Herr A ser till att så många som möjligt ska kunna följa och ta del av allt som händer i vår klubb kring representationslagen. Exempel på arbetsuppgifter är att lägga upp intervjuer inför och efter matcher, gärna i video och text, uppdaterar om senaste nytt från spelartrupperna och lägger upp nyheter.

  • Sekretariat under hemmamatcherna för representationslagen ser till att vara på plats vid alla hemmamatcher och hjälper till att fylla i protokollet fysiskt och/eller online för att regogöra målskyttar mm i matchen. Eller så hjälper du till med matchklockan genom att klicka start/stop och lägger till mål eller utvisningar. Innebär ca 20 tillfällen fram till april.

  • Lagledare/materialare för representationslagen ser till att assistera huvudtränaren och eventuellt har materialansvar genom att tvätt matchkläder och se till att allt är packat inför alla matcher.

  • Eventfunktionär under hemmamatcherna för elitlagen ser du till att vara på plats ca 5-7h varje matchtillfälle. Vi hjälpts åt att bygga upp biljettentren, kiosken, eller tex själva matchplanen. Vi sätter upp beachflaggor och andra saker som ska skapa en fantastisk upplevelse för alla åskådare och spelare.

Nyfiken att höra mer om uppdragen eller vill hjälpa till kring våra representationslag på något sätt?

Skicka intresseanmälan till [email protected]