Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Ny biljettpartner, välkomna till FBC-familjen TicketCo

3 augusti 2023 15:49
Marknad

Vi välkomnar in TicketCo in i FBC-familjen som går in och utvecklar våra evenemang.


Välkomna TicketCo till Malmö FBC! Nu när matcherna börjar närma sig så väljer vi att presentera en ny biljettleverantör, TicketCo!

Med hjälp av TicketCo kommer vi nu ta våra matchupplevelser till en ny nivå. Hittills har vi erbjudit en digital betallösning och en fysisk. Men nu vill vi se till att förenkla hela processen för oss och för våra supporters och publik. TicketCo kan ge oss både möjligheten till biljettförsäljning såväl som säsongskortsförsäljning men även ytterligare möjligheter till en förbättrad köpupplevelse vid våra arrangemang. - Kommenterar Marknads- och eventansvarige Jakob Wikenstål

Från och med imorgon kl 9.00 släpper vi våra säsongsbiljetter. Håll utkik för denna nyhet på hemsidan och sociala kanaler imorgon fredag 4 augusti kl 9.00.

Om TicketCo:

TicketCos resa handlar om att bygga en digital biljettförsäljningsassistent. De fokuserar på vad som är viktigt för dig och dina biljettköpare just nu. TicketCo handlar om glädje, spänning och gemenskap. En central komponent i vad som är världens bästa bransch – eventbranschen – och TicketCos mål är att göra skillnad inom denna bransch. De drömmer om en framtid där allt sina arrangörer behöver bara är ett klick bort, och de är fast beslutna att skapa just denna framtid.

Genom innovativa och hållbara produkter och tjänster är TicketCos mål att erbjuda lösningar som kunder älskar. Genom att göra det bygger de ett företag med hållbar tillväxt och stora framtidsutsikter för varje intressent.

Mer om TicketCo hittar du här.