Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Ellen Rasmussen: Återigen bland Världens Topp 10 innebandyspelare

25 januari 2024 08:12
DAM

Innebandyns globala scen har återigen fått njuta av en strålande prestation från den talangfulla Ellen Rasmussen, som för 2023 utsågs till världens nionde bästa innebandyspelare på damsidan.


Sedan starten av utmärkelsen år 2007 har världens bästa innebandyspelare blivit en årlig tradition, där Innebandymagazinet samarbetar med förbundskaptener och internationell media från innebandyns mest inflytelserika länder för att kora de främsta spelarna i världen. Att bli rankad bland de bästa innebandyspelarna globalt är en ära och erkännande av en spelares exceptionella färdigheter, prestationer och bidrag till sporten.

Ellen Rasmussen, vars namn har blivit synonymt med framgång och skicklighet inom innebandyvärlden, har återigen visat varför hon är en av de mest framstående idrottarna inom sin genre. Hennes engagemang, hängivenhet och passion för sporten har varit nyckelelement i hennes ständiga framgång.

Nu har Ellen återigen blivit utnämnd som topp tio i världen och för 2023 har hon blivit utnämnd till världens nionde bästa innebandyspelare.

Det är tydligt att Ellen Rasmussens närvaro på den internationella innebandyscenen fortsätter att inspirera och motivera både unga och erfarna spelare. Hennes ständiga närvaro bland världens bästa innebandyspelare är ett bevis på hennes överlägsenhet och en påminnelse om hennes betydande bidrag till sporten.

I och med 2023 års utmärkelse ser vi och hela innebandyvärlden fram emot att följa Ellen Rasmussens fortsatta framgångar och att bevittna hennes fortsatta inverkan på innebandyns världsscenario. Med varje ny säsong fortsätter hon att sätta standarden för excellens och motiverar en hel generation av innebandyentusiaster att drömma stort och sträva efter framgång.

Stort grattis Ellen Rasmussen!