Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Mot Gothia Cup

3 januari 2024 11:14
Ungdom

Idag går bussarna med rekordmånga lag från Malmö FBC till Göteborg och världens största ungdomsturnering i innebandy! Här får du information om allt kring kommande dagarna.


Malmö Floorball Club (FBC) har satt en imponerande milstolpe genom att skicka ett rekordstort antal ungdomslag till årets upplaga av Gothia Cup Innebandy. Klubben kommer att vara välrepresenterad och göra sitt avtryck på den prestigefyllda turneringen, som äger rum i Göteborg.

"Vi är otroligt stolta över att kunna skicka så många ungdomslag till årets Gothia Cup Innebandy. Det är resultatet av hårt arbete och engagemang från både spelare och tränare. Vi ser fram emot att se våra unga idrottare tävla mot andra lag och skapa minnen för livet," säger klubbchef Marcus Hedlund.

Gothia Cup Innebandy är en av de mest framstående turneringarna för ungdomsinnebandy i världen och lockar lag från olika delar av världen. Malmö FBCs deltagande i år lovar spännande och intensiva matcher, där ungdomarna får chansen att mäta sina färdigheter mot några av de bästa lagen i sin ålderskategori.

Klubben hoppas inte bara på sportslig framgång utan ser också turneringen som en möjlighet för sina ungdomar att lära sig viktiga värderingar som gemenskap, kamratskap och tävlingsanda.

Malmö FBCs närvaro med ett rekordstort antal ungdomslag på Gothia Cup Innebandy signalerar klubbens dedikation till att forma nästa generation av innebandystjärnor och stärker samtidigt Malmös position som en kraft att räkna med inom svensk innebandy.

Lagen samlas i Malmö onsdagen 3/1 för att åka bussar tillsammans och vara redo när allt drar igång på torsdagen 4/1. Turneringen pågår till och med söndagen 7/7.

Kan du inte själv åka med så kan du följa alla matcher via Gothia Cups app.

F06-08 är första lag ut mot FBC Kalmarsund 9.40 4/1 därefter kommer lag efter lag igång med sina första matcher för cupen.

Alla spelar sina matcher i ett gruppspel under torsdagen och fredagen. Sedan blir det slutspel under helgen.

Håll utkik i appen och enklast är att skapa ett gratis konto i appen så kan du favoritmarkera ditt/dina lag och inte missa något.

Många av matcherna är dessutom tillgängliga via stream, då ser du en liten rund röd symbol till höger.

Stort lycka till FBC-familjen!