RANHED LEDER HERR U/JAS
Publicerad: 2023-05-26
Herr
Vi är stolta och glada för att presentera att det blir Martin Ranhed som leder Herr U/JAS-laget. Martin som i botten har en egen gedigen spelarbakgrund har de senaste åren lett vårt P05-lag och efter föregående säsong prisades han som ”Årets ledare” i Malmö FBC.

I Martins licenshistorik som sträcker sig ända bak till 1994 finns b la några säsonger i Malmö FBC som spelare och han har även tidigare tränat just Herr U. Men de senaste säsongerna är det P05-laget som Martin och hans ständiga ”vapendragare” Magnus Weiner har basat över. Duon har med resans gång förstärkts med Patrik Bengtsson och nu tar alltså alla tre över Herr U/JAS-laget.

Martin besitter som sagt en gedigen innebandykunskap som han på ett seriöst, noggrant och långsiktigt sätt har utbildat P05-laget genom åren från pojklag till junior. Martins ledarskap beskrivs bygga på glädje och inkludering.

”Vi är superglada för att presentera att Martin och hans kollegor tar över Herr U/JAS. Laget hade ledarmässigt en ganska stökig säsong bakom sig men fick till slut ihop pusselbitarna som krävdes för att ”överleva” ett kvalspel för att hänga kvar i Division 3. Även i JAS var det blåsigt men killarna bet ihop och kämpade på. Nu ser vi fram emot en stabil ledarekonstellation som kan fokusera på lagets utveckling”. Kommenterar klubbchef Jakob Wikenstål

Laget som består av såväl lite äldre spelare som juniorer kommer alltså att spela i Herrarnas Division 3 och Juniorallsvenskan. Men även ett lag i Herrjunior 18-serien är anmält för att vi ska kunna tillgodose alla spelare med erforderligt med speltid samt att vi ju även har ett lag i Herrarnas Division 4.

Det finns redan en bred stomme men det utrymme för att ta emot fler spelare oavsett ålder, men där det finns en stark vilja att utvecklas och sätter glädjen till innebandy i centrum. Träningsgruppen ingår i Malmö FBCs elitsektion och har ett nära utbyte med Herr A-laget som spelar i Division 1.

Är du intresserad/nyfiken är du välkommen att komma på någon av våra öppna träningar i vecka 22 enligt följande:

  • Tisdag 30/5 kl 20.00 – 21.30, Kirsebergs Sporthall

  • Torsdag 1/6 kl 20.00 – 21.30, Stadions Sporthall

Föranmälan via mail till [email protected]

*Till ledarstaben kommer att förstärkas med en ledare som tar specifikt ansvar för matcherna i Division 3.

Media