Bäst i Skåne igen, Ellen Rasmussen!
Publicerad: 2024-06-19
DAM A
Under Skånes Innebandyförbunds årsmöte 18 juni 2024 prisades bland annat årets damspelare för säsongen 2023-24 där vår Ellen Rasmussen fick priset.

Skånes Innebandyförbund höll sitt årsmöte under tisdagskvällen 18 juni 2024.

Flera utmärkelser delades ut och för oss Malmö FBC så är Årets Damspelare i Skånsk Innebandy 2023/24 kanske ingen överraskning men ändå en stor bedrift att år efter år ständigt vara en bärande spelare för både Malmö FBC, såväl som för landslaget. Årets damspelare är Ellen Rasmussen! Stort grattis!

Motivering: "Att Ellen Rasmussen bär sitt Malmö FBC i Svenska Superligan på sin axlar har den skånska innebandypubliken varit bortskämd med i många år nu. Säsongen 2023/24 var också säsongen där Ellen klev upp överst på den internationella scenen, för när Sverige bärgade sitt nionde raka VM-guld var Ellen en av de mest lysande stjärnorna. Med stort driv, assist och drömmål i finalen var Ellen högst bidragande till att Sverige återigen stod överst på pallen."

Tack för att du är med och gör skillnad för oss, för skånsk innebandy och såklart för svensk och internationell innebandy!

Grattis Ellen!

Jakob Wikenstål