Malmö FBC släpper säsongsbiljetter för kommande innebandysäsong 2024-25
Publicerad: 2024-06-21
I torsdags 20/6, släpptes spelschemat för SSL och nu släpper vi även säsongsbiljetterna för den kommande innebandysäsongen. Med en rad spännande matcher och höga förväntningar inför säsongen, uppmanar klubben alla innebandyentusiaster att säkra sina matcher till ett bättre pris redan nu.

Under torsdagen 20/6 släppes spelschemat för SSL Dam och i och med detta släpper vi ett förmånligt pris på alla säsongsbiljetterna för den kommande innebandysäsongen.

Den nya säsongen lovar att bli en av de mest intensiva och konkurrenskraftiga hittills. Malmö FBC har förstärkt trupperna med flera nya spelare och siktar på att ta sig långt i både serien och ta sig vidare upp i systemen. Lösa biljetter kommer släppas efter sommaren och därför är vi glada att kunna erbjuda säsongsbiljetter redan nu och ger våra fans en möjlighet att inte missa någon av dessa spännande matcher som 2024-25 säsongen erbjuder till ett bättre pris.

Förmåner med säsongsbiljetter

Förutom att få tillgång till alla hemmamatcher, erbjuder säsongsbiljetterna förmånen med

  • Rabatter: Få rabatt på klubbens merchandise.

Klubben kommenterar

"Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda säsongsbiljetter till våra lojala fans. Deras stöd är ovärderligt och vi vill ge tillbaka genom att erbjuda en fantastisk upplevelse både på och utanför planen," säger Malmö FBC:s eventansvarige, Jakob Wikenstål.

Köp din biljett nu

Säsongsbiljetterna kan köpas via Malmö FBC:s officiella hemsida.

Missa inte chansen att vara en del av en spännande innebandysäsong med Malmö FBC!

Köp dina säsongsbiljetter här

Jakob Wikenstål