Andersson gör comeback
Publicerad: 2024-06-19
Vi är glada att informera om att Ludvig Andersson återigen gör comeback i Malmö FBC. Med 221 (162+59) poäng på 164 tävlingsmatcher i herrlaget är det en minst sagt rutinerad spelare med stort Malmö FBC-hjärta som kommer tillbaka fullt ut för att bidra till nya framgångar.

Ludvig som stöttade upp laget i slutet av säsongen 2022/2023 (sju matcher) anslöt till Malmö FBC och U-laget redan säsongen 2013/2014. Efter sin första säsong i klubben lyftes Ludvig upp i herrlaget och spelade sen sex hela säsonger innan han trappade ner sin satsning till förmån för jobbet. Det blev ändå två inhopp i de två efterföljande säsongerna men nu är Ludvig med fullt ut från start.

”Superkul att ”Ludde” är tillbaka, en spelare som i sina tidiga ungdomsår följde länge via innebandygymnasiet och sedermera hans resa i Malmö FBC. Från att egentligen endast ha uppgiften att avsluta anfallen utvecklade Ludde med åren sin spelstil till att röra sig över större ytor och vara den som byggde upp offensiven. En roll jag ser han kommer bidra stort idag. Till detta kommer Ludde även in med en stark vinnarskalle och hög kravställan.” Kommenterar huvudtränaren Mikael Jeppsson

Jakob Wikenstål