Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Hemma
Nykvarn
NYK
Borta
Malmö
MAL

NYKVARN PÅ BORTAPLAN NÄSTA UTMANING FÖR HERRARNA

22 januari 2021 18:14
HERR A

Efter en intensiv innebandyvecka för herrarna med två vinster i bagaget är det dags för veckans sista match när man beger sig till Nykvarn för att spela om tre nya viktiga poäng


En intensiv matchvecka går mot sitt slut med två vinster i bagaget, först emot Lillån IBK i söndags och sedan emot Lindås Rasta IBK i tisdags beger sig herrlaget till Nykvarn för att spela om nya viktiga poäng i jakt på ett nytt Allsvenskt kontrakt.

Motståndaren, Nykvarn IBF ungdom placerar sig på åttonde plats i tabellen med 18 inspelade poäng. Malmö på andra sidan placerar sig på en nioende plats i tabellen med 16 inspelade poäng. Sist lagen möttes så slutade matchen 3-3 efter förlängning.

Så här säger tränare Jörgen Hansen om veckan som varit och matchen emot Nykvarn -Vi har gjort två riktigt bra matcher där moralen och lojaliteten till varandra varit enormt hög. Framförallt emot Lindås så krigar vi verkligen varje byte matchen igenom, vi gör precis allt som krävs för att vinna dessa två matcherna. Men nu väntar en svår uppgift, Nykvarn är enormt starka hemma och har enbart förlorat en match där denna säsong. Det kommer att vara enormt centralt för oss att komma upp i nivå och verkligen jobba precis lika noggrant och hårt i varje byte, precis som emot Lillån och Lindås.

-Jag vill påstå att Nykvarn är ett mycket, mycket bättre lag än deras tabellplacering och det ska vi ha stor respekt för, samtidigt åker vi upp till Nykvarn med en bra känsla och framförallt vetenskapen att vi börjar få utdelning på vårt spel på ett sätt vi inte haft tidigare under säsongen.

Statusen i truppen inför matchen? -Våra långtidsskadade spelare Oskar Sannum, Kim Clemedtson är fortsatt borta. Gustav Rundgren likaså. Utöver detta så saknas Felix Wilke men utöver detta är laget komplett.