Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Nykvarn
NYK
Borta
Malmö FBC
MAL

NYKVARN PÅ BORTAPLAN NÄSTA UTMANING FÖR HERRARNA

22 januari 2021 18:14
HERR A

Efter en intensiv innebandyvecka för herrarna med två vinster i bagaget är det dags för veckans sista match när man beger sig till Nykvarn för att spela om tre nya viktiga poäng


En intensiv matchvecka går mot sitt slut med två vinster i bagaget, först emot Lillån IBK i söndags och sedan emot Lindås Rasta IBK i tisdags beger sig herrlaget till Nykvarn för att spela om nya viktiga poäng i jakt på ett nytt Allsvenskt kontrakt.

Motståndaren, Nykvarn IBF ungdom placerar sig på åttonde plats i tabellen med 18 inspelade poäng. Malmö på andra sidan placerar sig på en nioende plats i tabellen med 16 inspelade poäng. Sist lagen möttes så slutade matchen 3-3 efter förlängning.

Så här säger tränare Jörgen Hansen om veckan som varit och matchen emot Nykvarn -Vi har gjort två riktigt bra matcher där moralen och lojaliteten till varandra varit enormt hög. Framförallt emot Lindås så krigar vi verkligen varje byte matchen igenom, vi gör precis allt som krävs för att vinna dessa två matcherna. Men nu väntar en svår uppgift, Nykvarn är enormt starka hemma och har enbart förlorat en match där denna säsong. Det kommer att vara enormt centralt för oss att komma upp i nivå och verkligen jobba precis lika noggrant och hårt i varje byte, precis som emot Lillån och Lindås.

-Jag vill påstå att Nykvarn är ett mycket, mycket bättre lag än deras tabellplacering och det ska vi ha stor respekt för, samtidigt åker vi upp till Nykvarn med en bra känsla och framförallt vetenskapen att vi börjar få utdelning på vårt spel på ett sätt vi inte haft tidigare under säsongen.

Statusen i truppen inför matchen? -Våra långtidsskadade spelare Oskar Sannum, Kim Clemedtson är fortsatt borta. Gustav Rundgren likaså. Utöver detta så saknas Felix Wilke men utöver detta är laget komplett.