Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Malmö FBC
MAL
Borta
Lindås
LIND

HERRARNA TAR EMOT LINDÅS RASTA IBK REDAN IKVÄLL

19 januari 2021 08:14
HERR A

Efter en stark vinst i söndags väntar nästa utmaning för herrarna ikväll när Lindås Rasta IBK gästar Malmö


Matcherna duggar tätt för herrlaget denna vecka som inför matchen i söndags inte spelat på över en månad. Ikväll gästar topplaget Lindås Rasta IBK Kirseberg sporthall, matchstart 19.30 för att spela om tre nya poäng i Allsvenskan södra.

Före detta SSL-laget, Lindås ligger på fjärdeplats i tabellen och kommer till match med en finns säsongsform på senaste tre där man vunnit tre av tre.

Malmö kommer till match med en viktig vinst emot Lillån IBK i söndags samtidigt fortsatt piskade till att jaga nya poäng.

Så här säger tränare Jörgen Hansen om matchen emot Lindås Rasta IBK -Vi tar viktiga poäng emot Lillån och jag vill verkligen berömma laget, vi var taggade, vi var förberedda och redo att vinna. Nu väntar dock nästa utmaning och den är en betydligt större utmaning och stavas Lindås. Jag tror att det kommer att bli väldigt viktigt för oss att leverera ett bra och lojalt försvarsspel hela matchen igenom. Vi kommer att vara i ett stort behov av att sätta våra omställningar rakt och effektivt men framförallt så kommer vi behöva stort mod och hjärta i varje situation. Med det sagt är jag ödmjuk för att Lindås är favoriter i denna match men jag vet också vilken nivå vi kan komma upp i och jag är säker på att laget kommer att vara ruskigt taggade och sugna ikväll.

Hur är statusen i truppen inför matchen? -Den är oförändrad emot i söndags, inga sjukdomar eller nya skador! Gustav Rundgren-arbetsrelaterat pga corona, Kim Clemedtson-Knäskada, Oskar Sannum-Korsbandet