Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Malmö FBC
MAL
Borta
Örebro
ORE

INFÖR IBF ÖREBRO HEMMA

12 december 2020 14:27
HERR A

DAGS FÖR EN NY MATCH I HERR-ALLSVENSKAN PÅ SÖNDAG


Det är dags för en ny match för herrarna i Allsvenskan södra när IBF Örebro gästar Malmö, Kirsebergs sporthall på söndag. Tabellen är tajt och varje poäng är viktiga, både Malmö och gästande Örebro.

Efter en tung förlust i Nyköping förra helgen emot tabelljumbon Onyx IBK har herrarna fått ladda om och förbereda sig inför nästa utmaning i serien. Före detta SSL-laget Örebro har inlett sin säsong med blandade resultat och placerar sig i mitten av tabellen inför mötet emot Malmö.

Tränare Jörgen Hansen om veckan som gått och statusen i truppen -Vi har haft en riktigt bra träningsvecka med bra fart och energi och det känns såklart riktigt bra men framförallt viktigt, vi kommer att möta ett Örebro som spelar fartfyllt och har en rad riktigt duktiga spelare så det kommer behövas på söndag. VI är starka hemma och skulle vilja påstå att detta är en av de bästa träningsveckorna denna säsong

Statusen i truppen -Tyvärr fortsatt en lång lista, till matchen kommer vi att sakna Gustav Rundgren (Arbetsrelaterat), Kim Clemedtson (Knäskada), Philip Sannum (Ryggskada), Oskar Sannum (Knäskada), Tobias Tjörnestam (Fotskada)