Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Lillån
LIL
Borta
Malmö FBC
MAL

DAGS FÖR NÄSTA MATCH I ALLSVENSKAN PÅ BORTAPLAN

10 oktober 2020 11:16
Herr A

Missa inte herrarnas match på söndag kl 14.00 i Örebro


Förra helgen förlorade herrarna emot topplaget Karlstad IBF på bortaplan med 6-3. På söndag går bussen mot Örebro för herrarna när Lillån IBK bjuder in till match. Lillån har öppnat serien med två riktigt starka vinster, först genom vinst på bortaplan med 7-3 emot Åstorp/Kvidinge IBK och sedan emot nedflyttade SSL-laget Warberg IC på hemmaplan med 9-8.

Herrarna har inlett serien med en vinst i premiären med 7-5 emot Åby Oilers IBK och en förlust emot Karlstad IBF på bortaplan med 6-3. Nu väntar det unga Örebro-laget Lillån IBK som gör sin tredje säsong i Allsvenskan och har öppnat sin säsong på ett minst sagt imponerade starkt sätt.

När Malmö och Lillån sist spelade i samma serie så resulterade det i en vinst vardera, Lillån vann i Örebro med hela 7-1 medan Malmö revidera sig i returen på hemmaplan och vann med hela 11-4. Statistiskt sätt två lag där det tenderar att bli mycket mål och där laget med bäst dagsform vinner.

Så här kommenterar tränare Jörgen Hansen veckan som gått och helgens match -I veckan har vi fått utvärdera matchen emot Karlstad, vi gör en bra match på många sätt där uppe men vår effektivitet framåt fäller oss. Nu väntar en ny match emot ett lag där framförallt försvaret och effektiviteten framåt kommer att vara avgörande. Lillån har öppnat serien bra och kommer med all sannolikhet vara riktigt spelsugna och fyllda med självförtroende på söndag så för vår del gäller det verkligen att leverera vår allra bästa sida av oss själva.

-Bortsett från långtidsskadade Philip Sannum är truppen intakt och fulltaliga, Jacob Carleson som saknades i fg match är tillbaka från start