Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Malmö FBC
MAL
Borta
Åby
ABY

INFÖR ÅBY OILERS IBK PÅ LÖRDAG

25 september 2020 17:04
HERR A


Efter en lång försäsong är det äntligen dags för herrarna att få ta sig an premiären. För motståndet står en annan nykomling i form av Åby Oilers IBK.

Åby likt Malmö vann sin serie efter en säsong i division 1. Sist lagen möttes hade Malmö god marginal att säkra kontraktet emot Åby på hemmaplan i slutomgångarna men Åby vände på matchen och vann med 3-4. Nu är det dags för ett nytt möte och Malmö är givetvis ute efter revansch.

I år har vi som alla känner till speciella förutsättningar och det lättaste sättet att följa lagets matcher är genom att köpa årskort eller följa laget på innebandy.tv/malmo

Inför matchen kommentar med tränare Jörgen Hansen -Vi har haft en bra försäsong utvecklingsmässigt även om resultaten inte varit fullt lika slående. Vi har matchat emot bra lag och lag vi historiskt sätt haft svårt för men prestationen har hela tiden utvecklats och just nu känns det rätt så bra. Jag tycker att vi har fått igång spelet och femmorna bra och jag är förväntansfull inför premiären.

-Bortsett från Philip Sannum (Skadad rygg) så är truppen intakt, frisk och skadefri. Vi kommer att köra på med full energi direkt, vi är tillbaka i Allsvenskan och det har varit vårt mål sedan degraderingen, nu är vi där för att stanna och på lördag börjar vårt bevis på det.