Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

YAMOU NJAI NY HUVUDTRÄNARE JAS DAM

7 april 2022 20:00
Dam

Vi kan stolt presentera att damlagets backklippa Yamou Njai är ny huvudtränare för vårt JAS Dam-lag. Men en ny ledare vid rodret är inte enda förändringen som genomförs inför kommande säsong! Även en extra satsning på säsongsupplägg och träningsförutsättningar för laget införs.


Jag är jätteglad för att Yamou antar denna utmaning trots att hon är mitt uppe i sin egen spelarkarriär. Hennes ledaregenskaper är obestridliga och det visar hon varje dag på akademin där hon är en uppskattad instruktör. Min absoluta förhoppning är att vi inte bara utbildar duktiga innebandyspelare utan även en framtida stor ledare.” Kommenterar Klubbchef Mikael Jeppsson

Det nya säsongs- och träningsupplägget innebär i korta drag att laget kommer att träna på sen eftermiddag i elitmiljön som vi har på Stadionområdet. Då många av lagets spelare även går på akademin så kommer detta upplägg att stärka den magenta tråden i deras spelarutbildning.

”Jag känner mig hedrad inför uppgiften att få leda detta fantastiska lag. Jag känner till tjejerna i laget väl och jag är förväntansfull över allt vi ska åstadkomma tillsammans. Med klubbens satsning i förutsättningar för laget är jag övertygad om att vi kommer utvecklas enormt mycket. Detta ger mig möjligheten att jobba med spelarna på dagtid och kvällstid. Jag ser mycket fram emot att köra igång!” Kommenterar Yamou Njai

Första steget för Yamou är att hålla i två öppna träningar enligt följande:

  • Onsdag 20 april kl 18.00 – 19.45, Baltiska träningshallen
  • Torsdag 28 april kl 18.30 – 20.00, Kirsebergs Sporthall

Är du nyfiken och vill komma på en träning krävs föranmälan till Yamou på: [email protected]

Samtidigt vill vi även rikta ett stort och varmt TACK till nuvarande ledarstab med Ellen Tillman i spetsen. Vi är också glada för att Ellen kommer att fortsätta inom föreningen men i en ny roll. Men först ska hon få tid för lite återhämtning!