Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Malmö FBC anmälda till SSL

8 mars 2019 17:42
Förening

Malmö FBC har under fredagseftermiddagen anmält sitt damlag till Svenska Superligan!


Jag är glad och lättad över att vi (elitföreningarna & Svenska Innebandyförbundet) tillsammans har nått en överenskommelse för innebandyns bästa. Nu ser jag fram emot morgondagen och en heldag i Baltiska hallen med #fbcfamiljen! Knatteligan, ungdomsmatcher, SSL och Allsvenskan, en ”Happy day” helt enkelt!

Kommenterar Klubbchef Mikael Jeppsson

Saxat från Svenska Innebandyförbundets hemsida (innebandy.se):

Under fredagen den 8 mars hölls ett nytt medlingssamtal mellan Svenska Innebandyförbundet (SIBF), Föreningen Svenska Superligan (FSSL) och Riksidrottsförbundet (RF) med distrikten som observatörer.

Samtalen har varit konstruktiva och resulterat i en överenskommelse som alla parter anser gynna Svensk Innebandy. Det innebär att föreningarna anmäler sig till förbundsserierna utan förbehåll och samtalen kommer, inom ramen för överenskommen inriktning, att fortsätta med målsättning att i närtid hitta en långsiktig uppgörelse.

Saxat från Föreningen för Svenska Superligans hemsida (ssl.se):

Under fredagen den 8 mars hölls ett nytt medlingssamtal mellan Föreningen Svenska Superligan (FSSL), Svenska Innebandyförbundet (SIBF) och Riksidrottsförbundet (RF), med distrikten som observatörer.

Samtalen har varit konstruktiva och resulterat i en överenskommelse som alla parter anser gynna svensk innebandy. Den innebär att föreningarna anmäler sig till förbundsserierna utan förbehåll och samtalen kommer, inom ramen för överenskommen inriktning, att fortsätta med målsättning att i närtid hitta en långsiktig uppgörelse.

– Vi har i dag nått en överenskommelse gällande den framtida relationen mellan Föreningen Svenska Superligan och Svenska Innebandyförbundet. Det är en överenskommelse som båda parter, med stöd av RF och distrikten, anser kommer att gynna svensk innebandy, säger Krister Kalte som är ordförande för Föreningen Svenska Superligan.

– Överenskommelsen omfattar affären, organisationen och den framtida strukturen för Svenska Superligan, avslutar Kalte.