Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Tack Keller för alla minnen

27 september 2023 10:27
DAM

Josefine Keller började spela innebandy i klubben 2005. Från ungdomsspelare till yttersta elit med mer än 600 matcher i Malmö-tröjan. Nu går vi skilda vägen men förhoppningsvis inte ett hej då.


Josefine Keller började spela innebandy i IBF Backalirarna 2005 (som 2007 blev Malmö FBC) och har sedan dess varit klubben trogen. Under resan från ungdomsspelare till yttersta elit har Josefine mäktat med mer än 600 matcher i Malmö-tröjan. För fem år sedan skrev också Josefine livstidskontrakt med Malmö FBC.

Tyvärr fick Josefines sista byte i ”magenta” (för den här gången) ett abrupt slut när hon skadade sig i hemmamatchen mot Thorengruppen i slutspelet 2022-23. Men som så många gånger förr så kan inga skador hålla Josefine borta från innebandyplanen! Inte den här gången heller då både klubblags- och landslagsspel med Danmark väntar under hösten. I kombination med den civila karriären styrs Josefines nästa steg mot Stockholm, där det blir spel i Hammarby (så det är många SSL-forwards som kan andas ut tillfälligt i alla fall). Även om vi hoppas innerligt att Josefine återvänder en dag så får vi ta avsked för denna gång.

”Jag har haft förmånen att följa Josses innebandyresa från flicklag, skånelag, juniorlag, U19-landslag och sedermera ”SSL-veteran”. Josse är en helt unik spelare! I grunden är hon extremt smart och spelar alltid enkelt efter sin förmåga oavsett situation, hon blev också bättre och bättre för varje säsong, inte bara pga sin rutin utan även tekniskt, även om hon förmodligen mest förknippas med sin stentuffa kompromisslösa spelstil. Allt detta ackompanjerat med en järnvilja och magenta-kämparglöd. Vid sidan om plan är Josse en ”pulsåder” i laget och ledare med stort hjärta, som såg och tog hand om alla.” - Mikael Jeppsson (Herrtränare, fd. damtränare och klubbchef)

”Josse”, vi kan inte med ord beskriva vad du har betytt för föreningen och laget. Du kommer vara enormt saknad. Stort lycka till med nya jobbet och innebandyn! Vi hoppas våra vägar korsas igen i framtiden.