Söndag
17 Jan 2 matcher
Tisdag
19 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 2 matcher
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 2 matcher
Söndag
07 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 1 match
Tisdag
16 Feb 1 match
Fredag
19 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match

TRIO TILL LANDSLAGET

21 januari 2021 10:05
Dam

Vi säger stort GRATTIS till Ellen Rasmussen, Andrea Gämperli och seniorlandslagsdebutanten Madeleine Karlsson som har blivit kallade till landslagsläger i början av februari.


Årets första internationella helg är i början av februari och planen utifrån den internationella kalendern var att damernas VM-kval skulle avgjorts då. Ett VM som avgörs i december senare i år och som Sverige i form av arrangör såklart är direktkvalificerade till. Nu blir det såklart inget kval men Sverige och Schweiz väljer ändå att genomföra läger.

”Vi är jättestolta över att våra spelare blir uttagna till sina respektive landslag och jag är såklart lite extra glad över att Madde äntligen fick chansen i seniorlandslaget. Som lag har vi kanske inte riktigt presterat vad vi kan under hösten men jag tycker att Madde har hållit en jämn hög nivå och utvecklats rejält jämfört med fg säsong. Sen går det såklart att ifrågasätta om det är lämpligt utifrån rådande läge att genomföra dessa läger när det inte är någon tävlingsverksamhet i närtid. Har såklart förståelse för att förbunden vill ha igång landslagsverksamheten igen och trygg med att de kommer arrangera så smittsäkra läger som möjligt. För våra spelare blir det ett positivt avbrott i vardagen där de får mäta sig med de bästa.” Kommenterar Klubbchef Mikael Jeppsson

Reds anm: Finland har ställt in sitt läger.