Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

TACK FÖR SHOWEN FRIDA

1 april 2020 13:59

Tyvärr innebär dessa tider inte enbart att spelare förlänger eller tillkommer! Utan vi kommer också att behöva tacka av spelare. Lika bra att öppna tungt med att meddela att vår yngsta målskytt i SSL tillika en spelare som har varit i Malmö FBC sedan hon började spela innebandy i åtta års ålder väljer att arkivera klubban.

Tack för showen Frida Mainz Olsson


Frida har spelat hela 140 matcher (6 säsonger) i A-laget och av dessa är 127 st i SSL, vilket gör henne till den spelaren med näst flest SSL-matcher i Malmö FBC. Av hennes 79 poäng är 72 gjorda i SSL, vilket är delad fjärdeplats av Malmöpoäng i SSL totalt sett. Frida är också vår yngsta målskytt i SSL, första målet gjordes 13 dagar efter 17-årsdagen. Frida var även med vid alla våra SM-medaljer i juniorsammanhang och har spelat i klubben sen hon var åtta år gammal.

”Man brukar säga att man ska sluta på topp och det kan man verkligen säga att Frida gör, även om jag gärna sett att det skulle skett mycket senare då Frida är långt ifrån sin topp kapacitetsmässigt. Jag tycker att Frida har vuxit sig starkare och starkare för varje säsong där den nyss avslutade är hennes i särklass bästa! Med sin snabbhet, teknik, passningsskicklighet samt öga för målet har hon tillsammans med ett tvättäkta ”malmöpaket” av inställning och vinnarskalle vuxit fram som en tongivande spelare i Malmö FBC. Ett tungt avbräck för oss såväl på som sidan om plan.“ Kommenterar huvudtränaren Mikael Jeppsson

Frida har förutom SSL-spel med Malmö FBC även representerat Skånelaget och U19-landslaget.